“Integratie? Wie het gelooft wordt zalig!”

Afbeeldingsresultaat voor rainer wendt deutschland in gefahr

Rainer Wendt, Bundesvorsitzender der Polizeigewerkschaft, voorzitter van de federale politievakbond, houdt geen blad voor de mond.

Integratie?  Vergeet het.  We kunnen het niet.  Het lukt niet.  Zijn ze in Berlijn, Bremen, Roergebied en in het Rijnland al 30 jaar mee bezig.  Parallele gemeenschappen.  Sommigen kennen na al die tijd nog steeds geen Duits.  Kinder-huwelijken, genitale verminking, ontbrekende taalkennis, bendes, criminaliteit.

Rainer Wendt ontkracht het sprookje van de identificatie.  Wie eist dat ‘vluchtelingen’ moeten herkend worden als degenen die ze beweren te zijn, zitten onmiddellijk in het verdomhoekje.  Hij beschuldigt Merkel van wetsovertreding.  Fileert de vakkrachten-wensdroom. Integratie?  Mislukt.  Wordt sinds 30 jaar ‘geprobeerd’ in steden en gebieden als Berlijn, Bremen, het Rijnland en het Roergebied.  Klaagt Justitie aan en de duldzame Gutmensch.  De verspilzucht voor de vluchtelingenindustrie.  En het gebrek aan voorzieningen en de torenhoge kosten voor gymnasia, ouderlingenopvang, ziekteverzekering.  En over de ‘onbegeleide jongeren’, waarvan geweten is dat minstens een derde hierover liegt.  Maar er is gewoon geen controle, wordt geduld.  De politie mócht gewoon niet de waarheid en hun vrees uiten.  Alle verwijzingen naar christelijke feestdagen of tradities krijgen een nieuwe terminologie, kwestie van niet uit te dagen. Vrouwen moeten ‘verdwijnen’ uit de publieke ruimte omdat steentijdperkislamisten dat zo willen.

“We beschimpen Trump omdat hij een muur wil bouwen.  Wij bouwen echter muren rond onze kerstmarkten.”

Duidelijke taal.  Je wordt er niet vrolijk van.

“Unfassbar”, zegt Rainer Wendt.  En we moeten niet nog meer geduld hebben.  De tijd van de mooie beelden is voorbij.  Juist.  Niet te vatten dat een volk zich vrijwillig afschaft.

 

7 gedachten over ““Integratie? Wie het gelooft wordt zalig!”

 1. Veertig jaar geleden wisten wij bij de VMO reeds dat zoiets zou mislukken! In Duitsland valt de euro blijkbaar ietsje later, maar hij valt er tenminste! Hier doet men nog steeds aan struisvogelpolitiek.

 2. Het gaat niet lang meer duren of ik hou ook geen blad voor de mond Ik ben tenslotte ook een polies (geweest).Maar -(serieus) wat gaat het allemaal uithalen
  Hoeveel personaliteiten zijn er al niet geweest die ons waarschuwen voor het gevaar dat iedereen ziet , behalve diegenen die blind zijn of met een zeer laag IQ We krijgen regelmatig Pat Condell te zien maar desondanks gaat alles gewoon verder. Iedereen die zich zorgen maakt over de toekomst is een racist of een onverdraagzame . Het is mijn overtuiging dat al diegenen die hun leven gaven opdat wij in vrijheid zouden kunnen leven , zich omdraaien in hun graf met de huidige gang van zaken . Politiek is een schande geworden

  • Zoals Pat Condell het zei “een tsunami komt op jullie af, maar jullie zullen het pas zien als het te laat is.” Beter zou ik het niet kunnen zeggen.

   • @ Walter,

    ik denk dat Pat Condell zich vergist, dat er wel heel wat mensen er zich van bewust zijn van wat er op hen afkomt, dat zelfs heel wat politici er zich van bewust zijn maar aan handen en voeten gebonden zijn door hun zetbazen.

    Pat Condell verspreidt zijn visie in heel wat landen. Met zo’n achterban moet hij de banier ‘St Joris en de Draak’ boven halen en die achterban er achter die banier scharen om de tsunami te keren. St Joris versloeg de draak op z’n eentje en de VMO van Wim Maes, waar @ Eddy naar verwees, kan Pat als voorbeeld dienen om achter zijn camera vandaan te komen.

  • Inderdaad laat dijselbloem maar rustig ronddrijven op zijn wolk want je kunt inderdaad niet zeggen dat de immigratie is mislukt en hij spreekt niet alleen voor Nederland . De No gone zone’s zijn een succes, de aanslagen in Belgie , Frankrijk Duitsland waren een succes .De sexuele uitspattingen door onze nieuwe burgers op oudejaar in Keulen waren een succes .Het is gewoon wachten op de volgende successen van onze getaande broeders !

Reacties zijn gesloten.