Onder Trumps beleid is er geen plaats voor een UNI-A.

Gerelateerde afbeelding“Om de armoedecirkel te doorbreken moeten we ook de misdaadcirkel doorbreken.”

President Trump wil dat er bij het Ministerie van Binnenlandse Veiligheid een apart federaal bureau voor misdaden door daders met migratie-achtergrond opgericht wordt:” een centrum om de Amerikaanse slachtoffers te helpen:  VOICE,  Victims of Immigration Crime Engagement.”

“We geven een stem aan hen die door onze media doodgezwegen en monddood gemaakt worden omwille van speciale belangen.”

Trump had al verschillende keren gealludeerd op misdrijven begaan door immigranten.  Geen plaats voor een UNI-A.  De linkse media staan op hun achterste poten.  Enerzijds wordt er geschermd met misdaadcijfers die moeten aantonen dat immigranten juist heel weinig buiten de schreef gaan – er wordt wijselijk gezwegen over de illegale immigranten, die onder de radar blijven – anderzijds worden de vertrouwde Hitlersnorretjes en -kapsels, swastika’s en andere nazisymbolen weer uit de kast gehaald.  Alsof Trump de bouw van gaskamers aangekondigd heeft…

6 gedachten over “Onder Trumps beleid is er geen plaats voor een UNI-A.

 1. Hoe meer ik naar Trump luister, hoe meer ik zie dat hij een zeer grote president van Amerika zal worden.Als hij naar Brussel komt, ga ik er zeker zijn om hem te verwelkomen.

 2. Ik hoop dat er mensen zijn die de hele rede van Trump hebben gezien en dan wat het VTM nieuws daarvan heeft gemaakt. Pure nieuwsmanipulatie. Tijdens zijn rede heeft Trump de vader van een zwaar gehandicapte dame (die in een rolstoel in de zaal zat) geprezen voor wat hij voor zijn dochter had gedaan. En wat maakte VTM daarvan? Met uit de context gerukte beelden werd deze dame voorgesteld als supporter van de Democraten (quod non), die zich verzette tegen de afschaffing van de Obama care. Degoutant.
  Maar maakt Trump al niet de verkeerde keuzes met de aanstelling van de adviseurs McMaster and Gorka. Zij durven al niet meer de vijandige islam-ideologie als zodanig benoemen. In goede Obama traditie noemen zij islam-terroristen diegenen die hun ‘godsdienst’ verkeerd begrepen hebben … En dan zijn ze nog niet eens op bezoek geweest bij Merkel 😉
  Te lezen, sterk artikel hierover door Robert Spencer:
  https://www.jihadwatch.org/2017/03/unfit-for-duty-mcmaster-and-gorka

 3. Trump heeft het bedrag voor zijn militaire huishouding met 10% verhoogd. China met 7%. China stelt zijn legercapaciteit ten toon op het eigen territorium, binnen de eigen grenzen.
  De USA heeft legerbasissen over de hele wereld. Sommigen van die basissen hebben een laag kostenplaatje, zoals die in Duitsland waar de Duitsers de bezettingskosten betalen voor. Maar het onderhoud van andere basissen is duur.

  Rome ging niet ten onder op militair gebied, maar op economisch. Zonder veroveringen, zonder buit kon Rome zich geen imperium meer veroorloven. Het had 150 jaar nodig om ten onder te gaan. Vermoedelijk zal de USA sneller ontploffen.

 4. Trump beweert dat hij tijdens de verkiezingscampagne door de Obama regering werd afgeluisterd. Echt?
  Obama heeft tijdens zijn regeringstijd wereldwijd alles en iedereen laten afluisteren.
  Trump had er zich hoogstens over mogen beklagen dat hij niet afgeluisterd werd. Niet afgeluisterd worden is vandaag een teken van onbelangrijk zijn. Echt belangrijke mensen herkent men daaraan dat ze afgeluisterd worden.

Reacties zijn gesloten.