In de brievenbus

MM900285281[1]IJlbericht over christenvervolging

Luidens zojuist medegedeelde bericht op Nederlandse en Duitse media zijn bij de inname van de Syrische stad QARYATAIN  230 Assyrische christenen ontvoerd door de Islamitische Staat-djihadisten.   Dit komt o.a. na razzia’s in februari in talrijke Syrische dorpen, waarbij plus minus 250 Assyrische christenen gevankelijk werden meegenomen.  Over hen werd niets meer vernomen sindsdien.

De Assyrische christenen stammen veelal rechtstreeks af van de eerste christen-gemeenten, die ontstonden na de evangelisering door de apostelen.  Ze hebben onder moeilijke omstandigheden, en in vreedzaam samenleven met andere bevolkingsgroepen zich bijna twee millenia kunnen handhaven!  Ze bestonden al, lang voor de islam door Mohammed werd gepredikt.

Het is hallucinant dat in verscheidene christelijke kerken, meest nog in de officiële katholieke en protestantse kerken, zo goed als niets gezegd wordt over de christenvervolgingen.  Deze zijn al decennialang bezig en hebben werkelijk grote groepen slachtoffers geëist!  Bijna steeds komen deze slachtingen voor in gebieden waar een moslim bevolking zich opdringt.  Dit geldt en gold bv. ook t.o.v. de hindoe bevolking in islamitische gebieden rond India.  Een goed voorbeeld van deze vervolging, waarover men ook nergens hoort, is de verdrukking van de in meerderheid Molukse bevolking op de Molukken in Indonesië.  Wat zeker zo erg is, gaat over de “misdaden tegen de menselijkheid” die gepleegd worden in zwart Afrika, in een breed gebied, waarbij christenen en natuur-gelovigen zelfs tot slavernij worden gebracht.  Deze wordt vanuit islamitisch djihadistisch standpunt zelfs volkomen normaal gevonden.

Zelfs mensen die lauw of onwillig staan t.o.v. onze christelijke beschaving dienen te weten, dat wij de volgende zijn die aan de beurt komen

Er kan niet anders dan gewezen worden, op de wel bizarre tactiek van de bestrijders van Islamitische Staat.  Zeker Turkije kan verdacht worden van heimelijke steun aan IS, vooral ook door de vernietiging van de Koerdische strijdkrachten.  Met de moderne media is men in staat elke vierkante meter in oorlogsgebied te volgen: hoe is het dan mogelijk dat de coalitie, ondanks de goodwill van bepaalde midden-Europese staten, niets doet aan de verovering van Palmyra en het oprukken van IS richting Bagdad?  Waarom hoort men de Amerikaanse regering en hun “islamitische bondgenoten” nooit over de massa-slachting van christenen en afwijkende strekkingen, zoals de alawieten en de druzen?

Maar dit ontslaat alle vrijheidslievende Europeanen niet, zich te verzetten tegen de “dhimmitude”, tegen de brutale aanslag op de vrijheid van geloof.

Christenen en vrijheidslievenden, open uw ogen voor de Antichrist ze sluit.

Jos Wouters – BOOM

DailyMail


2 gedachten over “In de brievenbus

 1. Dan liggen ze te lullen over God den Almachtige . Het enigste dat die ontvoerde mensen kunnen doen is bidden . Naar het schijnt klopt de Paus overuren met bidden om zijn schapen te helpen in hun nood . Het wordt de hoogste tijd dat ze dat ongedierte , die Allah krapuulbende vernietigen . Dat bidden is tijdverlies en het helpt geen fluit

 2. ISIS wordt geholpen door de luchtmachten van Turkije, Israël en de VSA:
  http://www.zerohedge.com/news/2015-08-04/usa-turkey-and-israel-act-air-force-isis
  Over het ontstaan van ISIS en andere terreurbendes :
  http://www.zerohedge.com/news/2015-08-07/high-level-us-military-official-us-made-wilful-decision-support-al-qaeda-and-other-t
  https://patriotnewstwo.wordpress.com/2015/04/10/u-s-general-we-helped-build-isis-islamic-state-obtained-weapons-from-u-s-consulate-in-benghazi-libya/
  Over de steun van de Britten aan ISIS :
  http://wakeupfromyourslumber.com/british-sas-special-forces-dressed-up-as-isis-rebels-fighting-assad-in-syria/
  Het gaat hier dus niet om de strijd tegen ISIS maar o.a. tegen Assad, en recent hebben de Turken ervan geprofiteerd om de Koerden opnieuw aan te pakken, nadat Erdogan, door het succes van de Koerdische partij zijn meerderheid kwijt is.
  ISIS is dus een westers fabricaat dat ingezet wordt tegen de “vijanden” zoals Assad. Dat de Christenen hier het slachtoffer van zijn is geen probleem, als men weet wie er de werkelijke macht heeft in de verschillende betrokken westerse landen!!!! (ik denk dan in eerste instantie aan de loge & khazaren mafia’s die ook al betrokken waren bij de Armeense genocide.).
  http://rense.com/general64/genoc.htm
  Men kan nu begrijpen waarom het zo een probleem stelt om de Armeense genocide als dusdanig ter erkennen.
  In feite is er dus niets nieuws onder de zon.. het is gewoon de verder zetting van wat ruim 100 jaar geleden begonnen is.
  Ik moet dan ook Jos Wouters ontgoochelen… er zal dus niets gebeuren om de Christenen te redden. De mogelijke “redders” zitten immers mee in de slag om ze uit te roeien.(op instructie van de occulte machten). De door deze laatste gecontroleerde media zwijgen, of vallen de boodschappers met de waarheid aan.
  Het klootjesvolk dat stemt voor al deze verraders , zal pas ontwaken uit de roes der lafheid, als ze met het kromzwaard aan hun bed staan!!!!
  De geschiedenis herhaalt zich immers!!!

Reacties zijn gesloten.