Import – Export

BINNEN EN BUITEN

Klik voor vergroting

“Kortom de zo geprezen bevolkingstoename zorgt voor verarming, zowel van de bevolking als van de stadskas.

Ten opzichte van de gekleurde intocht, staat de witte vlucht. Ten opzichte van de import van overwegend allochtone armoede, staat de export van overwegend autochtone welstand.”

Lees: “Tegenover de witte vlucht staat de gekleurde intocht.”

FVE

3 gedachten over “Import – Export

  1. De witte vlucht , bestaande uit mensen die door hun studies kunnen nadenken en de afgrond zien naderen . Liever op de vlucht , dan de naam krijgen van racist .
    De bruine intocht , mensen die zelf niet kunnen nadenken , die gave toevertrouwen aan Allah , vermits alles zijn wil is. Zij zijn het product van hun opvoeding door ouders die nog vastzitten in de middeleeuwen . Met z’n allen naar het beloofde land , kost , verzorging en inwoon gratis , mislukt hun boottochtje worden ze opgepikt en veilig aan wal gebracht . Gaan ze in hongerstaking , geen probleem , de beschaving waakt over hun welzijn .Vliegen ze achter de tralies wegens kwajongesstreken , zoals belleke-trek , hebben ze het nog stukken beter dan in hun thuisland . Klagen ze over een mensonwaardig behandeling dan kunnen ze rekenen op een royale vergoeding voor hun pijn en smarten . Wat is ons volk ( VB sympathisanten niet meegerekend) toch een stelletje onnozelaars . Ze zijn geen stamp onder hun……waard want iedere keer ze de gelegenheid krijgen in het stemhokje ( voor zover dat nog betrouwbaar is) kiezen ze voor dezelfde paljassen !

  2. Geef mij maar export want hier is het reeds behoorlijk naar de klote met die ongebreidelde import.

  3. Rene, straks wordt het mes op hun strot gedrukt ‘misschien gaan ze de toekomst dan anders benaderen, misschien want ze kijken liever naar Familie en voetbal, zielig maar helaas.

Reacties zijn gesloten.