I.S. zond zijn zonen uit

Wat het Westen absoluut niet wil waar hebben – alle vluchtelingen zijn immers getraumatiseerde lieverdjes – wordt naar verluidt stilaan duidelijk in het Moria vluchtelingenkamp op Lesbos.

I.S.- terroristen delen daar volgens de reportage van de Deutsche Welle de lakens uit, bedreigen de anderen, dringen hun eigen geloofsbeleving en -voorschriften op, beroven, stelen, verkopen drugs, verkrachten… of erger.

Vluchtelingen zijn er in alle maten en gewichten.  Mensen die hun huis of levensonderhoud kwijt geraakten, mensen die gewoon aan het oorlogsgeweld wilden ontkomen, mensen die niet in het krankzinnige wereldbeeld van de shariastaat wilden leven, mensen die angst hadden omdat ze een andere geloof praktiseerden, dienstplichtigen die hun leven niet wilden riskeren voor hun vaderland, gelukzoekers, profiteurs en… I.S. terroristen die een veilig onderkomen zochten in het goedmensendomme Westen.

Of is alles slechts schijn?  Om druk op de ketel te zetten?  Opdat het opvangkamp geruimd, naar het Griekse vasteland verhuisd wordt?  Opdat ze een ticket richting Westen krijgen.  Gaat het in werkelijkheid om chantage, waarvoor de Merkelzender zich gewillig liet lenen?

Alle b.g. opties zijn mogelijk.  Ook al zijn de boeven inderdaad I.S strijders zullen ze volgens de EU recht hebben op een asielaanvraag en -onderzoek.  En… volgens Merkels redenering mogen ze dan blijven… omdat ze in Syrië gevaar lopen…

Via ondertiteling en vertaling kan u de tekst in het geautomatiseerd Nederlands volgen.

Vertwijfelde “vluchtelingen”…