Het gezond verstand keert bij enkele landen terug, maar nog lang niet overal

De bronafbeelding bekijkenDe nieuwe repatriëringsplannen volgens het globaal VN-pact moeten binnenkort ondertekend worden.

De VSA, Australië en Hongarije willen helemaal niet meedoen. Denemarken en Oostenrijk staan op de rem: de EU-buitengrenzen dienen eerst beschermd te worden. Het zgn. “Global Pact” voor vluchtelingen en migranten, dat de grote volksverdelingen en repatriëringsprogramma’s in kaart brengt en dat binnenkort bij de VN ondertekend moet worden, schrikt b.g. landen af.

Oostenrijk en Denemarken verklaarden dat ze pas nadat de illegale migratie over de EU-grenzen aan banden gelegd en het vertrouwen der EUropese bevolking hersteld is, erover willen nadenken bijzonder beschermingsbehoeftige vluchtelingen naar EUropa te halen. (dixit Deense integratieministerin Inger Støjberg en Oostenrijks binnenminister Herbert Kickl gisteren in Wenen – bronnen FAZ«, »Welt-Online«)

Vooral Denemarken heeft de laatste jaren ‘s lands immigratie-, asiel- en vluchtelingen-politiek verstrengd. Ze willen zich daar voorlopig liever op de integratie van de reeds aanwezigen concentreren i.p.v. er nog meer nieuwe binnen te laten.

In Zwitserland vreest men dat de VN heel de wereld tot één groot migratieplatform wil omvormen, waarbij de nationale soevereiniteit uitgeschakeld wordt.  De volgende stap zou dan zijn deze VN-resolutie in de EU- en vervolgens in de nationale wetgeving (verplicht) over te nemen. (…)

Het Global Pact moet op 10 en 11 december in Marokko ondertekend moeten worden door alle landen die vertegenwoordigd zijn in de VN.  Het Pact heeft catastrofale gevolgen voor EUropa; de linkse leuze “Geen mens is illegaal” wordt dan werkelijkheid.  Weigeren kan niet meer; terugsturen ook niet. Geen grenzen meer.  Iedereen mag overal heen, zich overal neerlaten, overal de sociale kassen aanspreken.

De EU-wensdroom om opvangcentra in Noord-Afrika op te richten, waar de landverhuizers een aanvraag tot asiel kunnen indienen, werd na de Tunesische afwijzing nu ook officieel door Marokko van de hand gewezen (…).  Geef ze eens ongelijk.

Wat doet het land b?  Is de importsecretaris overstag gegaan in ruil voor een belgisch zitje in de VN-Veiligheidsraad?  Nadat Francken in mei de Verklaring van Marrakech ondertekende zijn we er absoluut niet gerust in.   De N-VA heeft belgië niet hertekend – belgië heeft de N-VA gecorrumpeerd en wij zijn daar het slachtoffer van geworden.  Als de N-VA het immigratiepact van de VN mee ondertekent, dan verliest deze partij het laatste greintje geloofwaardigheid.

We blijven het herhalen:  “Francken faalt” is verplichte literatuur.

2 gedachten over “Het gezond verstand keert bij enkele landen terug, maar nog lang niet overal

Reacties zijn gesloten.