Hoeveel meer kunnen we nog aan?

Zomer 2015 in Parijs.  De stad van de liefde.
In het centrum van de stad vernietigen moslims auto’s,  plunderen en stichten brand.
Ze zijn er bovendien trots op want ze plaatsten zelf deze video op de sociale media.
Multicul in beeld. Moslims bouwen een feestje. Verrijking.  Met dank aan onze politici en de EU.

Ondertiteling en geautomatiseerde vertaling via rechthoekje en tandwiel onderaan.

13 gedachten over “Hoeveel meer kunnen we nog aan?

 1. Alle medelijden is misplaatst: de fransen hebben voor het socialisme gekozen.

 2. Begrip a.u.b, begrip.
  De ramadan is begonnen en vervallen in een manische fase. Je weet wanneer iemand op gedwongen dieet wordt. geplaatst, hij in een slecht humeur vervalt en prikkelbaar wordt.
  Bij moslims uit zich dat, volgens hun traditie, in agressie en geweld. Meestal tegen ongelovigen die geen vasten werd opgedrongen.
  Ik beveel dus aan om bij de kleinste uiteenzetting de politie te verwittigen om vernielingen, messentrekkerij en doodslag te voorkomen.

 3. Enkele jaren geleden waren mijn echtgenote en ik in Parijs. Aangekomen met de Thalys gingen wij op zoek naar ons hotel dat wij gemakshalve dicht bij het station genomen hadden. Wij zaten in Parijs Noord. Of dit het 18de arrondissement is weet ik niet, maar de beschrijving van de commentaarstem is wel gelijklopend met wat wij gezien hebben. Toen waren er natuurlijk geen rellen, maar je waande je ergens in noord-Afrika, zonder meer. Ik plaatste toen een kleine reactie bij Ray van Angeltjes, en hij vroeg mij prompt om er een reisverslag van te maken om op de blog te zetten. Ik wist niet hoe ik mijn onaangename ervaring in Parijs Noord onder woorden moest brengen, maar wat ik hier zie was wel ongeveer het gevoel dat mijn echtgenote en ik hadden (onveiligheid). De commentaarstem zegt dat het 18de arrondissement als gevaarlijk geldt, wel dat bevestigt het gevoel dat wij hadden. De “jongeren” hun drijfveer is haat tegen Israël, Europa, en Frankrijk, het land dat hen opnam. Wie wil weten wat ons te wachten staat neemt best de Thalys eens in Antwerpen en gaat een dagje in Parijs Noord rondwandelen. Hopelijk zijn er politici die geneigd zijn eens mee af te stappen in Parijs noord. Om het filmpje zoveel mogelijk te laten zien plaats ik onmiddellijk een tweet op twitter met verwijzing naar Golfbrekers. Het is geen 5 voor 12, maar al lang 10 na 12.

  • Pas terug van 3 dagen Amsterdam.
   Tot mijn grote verwondering zag ik in hartje Amsterdam nauwelijks – in tegenstelling tot Antwerpen – moslims, ze waren verwaarloosbaar. Evenmin op tram noch bus, daar zat ik tussen blanken met af en toe een zwarte. Met de nadruk op af en toe. Zelfs niet aan het centraal station, waar blijkbaar ook geen hangjongeren rond hingen. Daar had wel iemand wat uitgestoken die het op een lopen zette. Een zakkenroller? Waar de politie vandaan kwam weet ik niet maar binnen de minuut hadden ze hem te pakken en in de boeien geslagen.
   Waar ik wel moslims zag was in het Vondelpark. Daar reden constant politie wagens rond, dus ik denk niet dat ze daar veel konden uitrichten.

   • NL heeft dat beter geregeld: Amsterdam is autochtoon, Rotterdam allochtoon. Lang leve de apartheid zeggen ze daar.

 4. JRS: ‘GEROEPEN TOT GASTVRIJHEID’

  BRUSSEL (KerkNet/JRS) – Het is onze opdracht om vluchtelingen welkom te heten en hen een gastvrij onthaal te bieden, terwijl die vluchtelingen overal in de wereld worden teruggestuurd en uitgesloten. Dat schrijft de Vluchtelingendienst van de Jezuïeten (JRS), in een oproep naar aanleiding van de Wereldvluchtelingendag op zaterdag 20 juni. “Integratie en gastvrijheid openen niet enkel onze grenzen, maar ook onze gemeenschappen”, schrijft pater Peter Balleis. De jezuïet benadrukt dat de gastvrijheid in onze harten moet beginnen en zich slechts van daaruit kan uitbreiden en ook echt iets kan veranderen in gemeenschappen en landen. “Dat vereist ook dat wij onze vooroordelen ten aanzien van vluchtelingen afbreken. Vluchtelingen zijn geen indringers, maar het zijn onze broeders en zusters, die onze hulp verdienen.”
  (Kerknet)

  • Ik slaag er wonderwel goed in die “gastvrijheid” in mijn hart te houden. Ik geef haar geen kans te ontsnappen, want “mijn gastvrijheid” dient niet “uitgebreid” te worden en al zeker niet op aandringen van een jezuïet, of – bij uitbreiding – de paus. Vermits ik enig kind ben heb ik noch broeders of zusters die “mijn hulp verdienen”.

 5. Waar zitten die fiere Fransen ? Thuis te bibberen op hun stoel ? Zichzelf te verwensen dat zij ooit voor “rood” gekozen hebben .Nochtans rood is de kleur van het gevaar. Ik heb en vele met mij , geen cursus herderziende nodig om mij een beeld van de toekomst te vormen . Het zal zo niet blijven duren . Het woordje racist zal zelfs , eer en betekenisvol worden , zoals verzetheld bv . Het wordt de hoogste tijd om die anders gekleurde festivalgangers een halt toe te roepen , laten zien en voelen , wie er de baas is in eigen land. Wat ik zo verschikkelijk vind . Na hun achterlijke krapuulstreken rollen zij s’avonds hun matje uit en steken hun kont in de lucht om Allah te danken voor die mooie dag die ze mochten beleven … Voor alles is er echter een oplossing , hun Rammeldan periode verlengen met een paar maanden , geen eten noch drinken dan lost het problem zichzelf op

  • je zit fout, René, ze vasten slechts van zonsopgang tot -ondergang en zij zullen feesten bij onze ondergang.

 6. De lijst van de ZUS(zones urbaines sensibles) is beschikbaar via het bijgevoegde bruggetje
  http://sig.ville.gouv.fr/atlas/ZUS/
  Vroeger had men het over “les zones de non-droit” .
  Het aantal neemt dagelijks toe.
  Nog een verschijnsel : het in brand steken van voertuigen :
  http://www.lefigaro.fr/actualite-france/2014/03/12/01016-20140312ARTFIG00072-plus-de-30000-voitures-brulees-en-france-en-2013.php
  Minister Valls was indertijd gechoqueerd !!!!!:
  http://www.huffingtonpost.fr/2012/12/31/manuel-valls-choque-nombre-voitures-brulees-france-reveillon-saint-sylvestre_n_2386799.html
  Het voorgaande illustreert een maatschappij in volle verval.. waar men alleen wakker ligt van “extreem-rechts, nazis, fascisten…enz…” zoals ten andere ook in België.(=of duidelijker gezegd : van diegenen die de waarheid zeggen en schrijven).
  Zoals ook bij ons stemt de meerderheid van de Fransen voor de verraders die voor deze “mesthoop” verantwoordelijk zijn.
  Frankrijk zal dan ook het eerste land in Europa zijn waar de “vulkaan” ontploft.. en als het in Parijs regent, druppelt het in Brussel.
  Het is dus in kwestie van tijd. Het enige wat we kunnen doen is het “klootjesvolk” blijven waarschuwen.. zodat men niet meer zou kunnen zeggen :
  “Wir haben es nicht gewüsst”!! Meer mogen we voor het ogenblik dan ook niet verwachten.
  Als men de “rode loper” uitrolt voor de invallers en bezetters, moet men niet verrast zijn dat ze zich ook als dusdanig gaan gedragen.
  Ondertussen zitten de verraders nog steeds te lullen over “Vichy”.
  Het zijn, zoals elders, de verraders en diegenen die ze verkiezen, die moeten aangepakt worden.
  PS: Wat de commentaar op Kerknet betreft : Men kan zoals in de middeleeuwen opnieuw de gevreesde inkwartieringsbriefjes invoeren, en alle voorstanders van de massale immigraties opvorderen, om “vluchtelingen” in huis te nemen, en er ook voor in te staan, op alle gebied, en tevens burgerlijk aansprakelijk te zijn en te blijven voor alle kosten en schade die deze “vluchtelingen” gaan veroorzaken.
  Het Vlaams Belang kan best al beginnen met het aanleggen van lijsten van de “kandidaat opvangers”, om te voorkomen dat de “kandidaten” allemaal te gelijk opduiken en elkaar dan vertrappelen!! Eén Heizeldrama is genoeg geweest.

 7. Para’s inzetten, bajonet-op-het-geweer !

Reacties zijn gesloten.