Hoe word je een Hamas held?

mediamanipulatiePure kolder… moest het niet zo triest zijn.  Maar het is indroevig.  Satire van de bovenste plank, maar ook gewoon harde werkelijkheid: het hersenspoelen in de Arabische wereld en dan vooral in de Palestijnse Autoriteit.  Niet slechts beperkt tot de moslims maar ook bij de media, want geen enkele journalist is bereid zijn leven te riskeren voor de waarheid.

Dit is geen marginaal fenomeen.  Dag na dag worden duizenden, honderdduizenden, miljoenen moslims wereldwijd waandenkbeelden en ideeën in hun hoofd gepompt die ogenschijnlijk zo vanzelfsprekend geworden zijn dat ze deel uitmaken van hun cultuur.  Ze horen niets anders: het is verboden iets anders te horen.

De wereld kijkt ernaar, is politiek-correct verontwaardigd en gooit olie op het vuur.  Omdat men laat betijen.  De schrik voor mogelijke ‘gevolgen’ zit immers diep .  De terreur van de angst.

FT

 

 

3 gedachten over “Hoe word je een Hamas held?

 1. Ja, en dan alleen al de zin “het is verboden iets anders te horen..”.
  Dat lijkt me heel lastig.
  Alles is terug te voeren op het feit dat godsdienst an sich door de mens werd verzonnen. Geen enkel idee wie daar als eerste mee op de proppen kwam.
  Die moet van de ratten besnuffeld geweest zijn, neem dat van me aan.
  En dan heb ik ‘t nog niet eens gehad over de uitvinders van veroveringsideologie islam. Maar wat dat aangaat werd deze wereld gelukkig door niemand minder
  dan Wafa Sultan wijzer gemaakt: ze heeft vastgesteld dat de islam werd uitgevonden om Mo’s seksuele begeerten te bevredigen.
  Die praktijken sluiten naadloos aan bij de gore praktijken van moslims in westerse landen die niet met hun gore tengels van niet-moslimvrouwen kunnen afblijven.
  http://tinyurl.com/mzljvg9

Reacties zijn gesloten.