Het Vierde Rijk krijgt uitbreiding

Het Vierde Rijk krijgt uitbreiding

Europa und kein Ende.  De EU heeft geen grenzen.  Grenzenloos, bodemloos, eindeloos.

Albanië, het best georganiseerde misdaadland.  Denk maffia, cosa nostra, triades, gangs of families.  Zet daarnaast het gezelschap van de Albanese boevenbendes.

Deze mercedessen behoren niet tot de 25% der bevolking onder de armoedegrens

Dat land mag binnen afzienbare tijd deel uitmaken van de EU, opdat we ‘s morgens kunnen opstaan wetende dat we weer een goede daad verricht hebben.  Uw geld brengt op een spaarboekje toch niets op.

De EUSSR vindt dat de regering in Tirana ‘haar best gedaan heeft’.  Dat moet beloond worden.  Wij doen elke dag ons best.  Wordt dat geapprecieerd?  Door de fiscus misschien.  Niet door de EU, want die wil meer.  Meer armoelijders die wij mogen ondersteunen.  De invasietang uit het oosten en het zuiden nijpt ons de keel toe.
Wij werden niet gevraagd, zegt u?  Toch wel.  In het stemhokje.

FT


 

28 gedachten over “Het Vierde Rijk krijgt uitbreiding

 1. Wat zullen de duitsers, de britten, de zweden en de NLers weer blij zijn, enkele miljoenen moslims erbij…

  • Wat die Duitsers betreft, ik kan je enkele blogs aanbevelen : Korrektheiten, Achse des Guten, Sezessionen, Der Nonkonformist, PAZ, Michael Winkler Tageskommentare , Der Honigmann, NJ-Aktuell enz. Kan je, je vergewissen dat ze daar echt niet zo blij zijn met die ‘Einwanderer’. Maar het is zoals bij ons: monddood maken is de boodschap. Wie zei ook weer “als de verkiezingen iets konden uithalen, waren ze al lang afgeschaft’?

   • Het is zoals in ieder land: blogs en reacties zijn 90% rechts, maar niet representatief, immers volgende groepen bloggen/reageren nauwelijks: vrouwen, jeugd, elite, moslims, en die stemmen allemaal in meerderheid links.

    • Raymond, gij zult het één dezer serieus aan de stok krijgen met ons Lolita!

    • Raymond,
     Is uw opinie gebaseerd op harde feiten en cijfers of gewoon uw gevoel?

     • Op mijn ervaringen. Vroeger kon ik elders al eens in discussie gaan met vrouwen, linkse elite, of zelfs een echte moslim(a) (te herkennen aan allemaal hoofdletters en vele uitroeptekens), heel leerrijk, maar dat is allemaal nagenoeg verleden tijd. Kijk maar wie hier reageert. Daardoor krijg je de indruk dat zowat iedereen rechts is … tot aan de keus, want dan zijn ze ineens wél present.

 2. Ik vraag me soms af , of er op Golfbrekers reacties binnenkomen , van al of niet regelmatige lezers , die het niet eens zijn met de publicaties. Ik kan me dat gewoon niet voorstellen . Zouden correcte zombies die ziende blind zijn en nog leven in een sprookjeswereld dan toch bestaan ?

  • Degenen die niet akkoord zijn kopen Humo en de kwaliteitskranten!

 3. Kan iemand mij uitleggen waarom een Marie Le Pen en een Annemans de Duitse NPD, de Hongaarse Beweging voor een beter Hongarije, Jobbik en de Griekse partij, Gouden Dageraad voor hun fractie weigerden? Is het de negatieve berichtgeving over die partijen, te rechtsextreem voor de politieke – defectheid . Je zou denken dat een Le Pen en idem Annemans intussen toch een olifantenvel tegen dergelijke berichtgeving hebben gekregen. Niet dus.

  • Het is niet zo eenvoudig. Er worden door die partijen ook eisen gesteld. Te krankzinnig voor woorden.

  • Rechtse partijen kijken vooral naar wat hun scheidt en nooit of zelden naar wat hun bindt en dat ze met de Hongaarse partij niet willen samengaan dat begrijp ik ook niet.

   • je kan het ook omdraaien, Roger, en je afvragen welke eisen de Hongaren gesteld hebben aan de vijf anderen.

    • De Europese Alliantie voor de Vrijheid is nu met zeven. Frankrijk, Nederland, Litouwen, Italië, Oostenrijk, Polen en Vlaanderen, het vereiste getal. Vermits, minstens toch het VB, een open politiek wil voeren is het mij toch een raadsel waarom je nergens de eisen van de Alliantie vindt, die ze aan de partijen stelt die willen toetreden. Waar faalt NPD en Jobbik? Zou ik toch eens willen weten.
     Overigens op Nederland die afgevaardigde van Jobbik gezien, die met de Europese vlag door de gang liep en ze prompt door het raam kieperde? Een man naar mijn hart.

  • Voor Jobbik is er een uitleg: die voorman heeft in Turkije staan roepen dat Turken en Hongaren één volk zijn.

 4. We mogen dankbaar zijn dat de traditionele partijen en vooral die linkse partijen zo goed voor ons hebben gezorgd We zijn hun dankbaarheid schuldig

 5. Toch is NIET ALLES slecht dat uit Albanië stamt, hoor: Zij hebben uitstekende alcoholische dranken… Carambeu, b.v. 🙂

 6. Goed idee van Brussels Europa om Albanie lid te maken van hun club . Ze kunnen de adviezen van de Albanese mafia goed gebruiken , voor ons verder te onderdrukken en af te persen .

 7. De Europese alliantie voor vrijheid ligt al op zijn gat. Wilders heeft zijn veto gesteld tegen de Poolse deelname. Die partij zou antisemitische uitlatingen hebben gemaakt (lees anti-joodse) en de Israël vriend, Wilders, duldt dit niet. In een alliantie voor de vrijheid hoort vrijheid van mening blijkbaar niet bij.
  Vraag is of Le Pen en Wilders in die alliantie de eerste viool spelen en de anderen daar voor spek en bonen bijlopen?

  • Anna, zo eenvoudig ligt het probleem niet. Je leest slechts dat wat er in de kranten staat. De partijen, die eventueel willen toetreden tot de EU-kritische fractie van Le Pen & co, stellen ook eisen, die soms niet te overbruggen zijn. Men kan toch niets beloven wat men onmogelijk kan uitvoeren?

   • Heb het bericht uit Junge Freiheit, maar ook daar vond ik geen overzicht van eis of tegeneis.

    • Laat ons het erop houden dat er informatie niet naar buiten gebracht wordt om de politiek-correcten niet nog meer munitie te geven. De schuld voor het niet bereiken van het minimum aantal landen, vereist voor een EU-fractie, kan men niet zomaar bij de vijf bevriende partijen leggen. En ja, wij horen wel af en toe iets dat we niet kunnen publiceren om te verhinderen dat we in eigen (EU-fractie)voet schieten. UKIP slaagde erin één FN-parlementair los te weken – niemand geeft daar kritiek op. Voor welke beloftes?
     Kortom: enig vertrouwen in onze eigen mensen wordt ten zeerste aangeraden!

     • “Enig vertrouwen in onze eigen mensen wordt ten zeerste aangeraden”.

      Als ik dit vertrouwen niet had, zou ik niet VB stemmen. Vertrouwen is goed maar controle is niet ongepast. Ik heb nl. al op mensen gestemd die dit vertrouwen niet waard waren en tot de overlopers horde gingen behoren.

 8. Er zijn ook goede kanten aan de toetreding zoals het liquideren van “banksters”, zie het bruggetje hierna.
  http://www.zerohedge.com/news/2014-06-26/head-fourth-largest-albanian-bank-assassinated-broad-daylight
  Iedere kenner weet dat Albanezen snel en efficiënt werken en bovendien zijn ze niet al te duur!
  In plaats van de banksters te decoreren en in de adelstand te verheffen zoals in België worden ze daar kortweg geliquideerd.
  We kunnen al een paar “ploegen” bestellen om zich bezig te houden met Fortis, Dexia, Arco, Electrawinds… enz….
  Wedden dat er plotseling zeer snel veel zal kunnen, wat nu totaal onmogelijk is!!
  Zoals steeds komt het er op aan beroep te doen op vakmannen die kunnen “klappen” en bijgevolg zich goed verstaanbaar kunnen maken.

 9. Raymond,

  “Kijk naar wie hier reageert. Daardoor krijg je de indruk dat zowat iedereen rechts is…tot aan de keus”
  Heb je het aantal mensen al eens opgeteld die een reactie plaatsen? Daarbij is dan nog een Afrikaner, die naar ik vermoed geen stemrecht heeft. Met dat aantal haal je geen stembusslag. Ik vermoed ook dat niemand onder hen als ze een keuze maken plots de linkse toer opgaan.

Reacties zijn gesloten.