Het Vaticaan zal zich er nog eens mee bemoeien

Afbeeldingsresultaat voor communist pope francisDe R-K kerk wil een wereldpact met 20 punten tegen 2018 opstellen en aanvaard weten door alle landen aangesloten bij de VN om iedereen “op de vlucht”, om welke reden dan ook, welkom te heten, op te vangen, te soigneren, te integreren.  Het Vaticaan denkt met gruwel aan de immense kerkhoven, zoals daar zijn in de woestijn, in de Mid. Zee.  De samenleving eist naar verluidt een onmiddellijke reddingsactie en de invoering van veilige corridors om hen zonder gevaar naar onze contreien te vervrachten.  Liefst moeten we hen in hun Prachtland gaan halen.

De Vaticaanse “vluchtelingen en immigrantenafdeling” onder de persoonlijke leiding van de Paus is vastbesloten elke actie te steunen die zoveel mogelijk levens kan redden.  En daar bovenop – snik – in de kast een reddingsvest dat een Spaanse drenkelingenredder aan de Paus gaf – het behoorde tot een 6-jarig Syrisch meisje dat verdronk in de Mid. Zee.

Het is immers niets nieuws dat de Kerk zijn deuren opent… Juist.  Recent nog Vaticaan-stad bezocht? Inderdaad massa’s buitenlanders die pas na uren aanschuiven en het betalen een behoorlijk geprijsd toegangsticket een blik mogen werpen in de ‘kerk der armen”.    Onder de bruggen van de Tiber liggen de matrassen en dekens van de dakloze Italianen opgestapeld.  Mensen slapen op straat.  Eigen volk laatst,  meneer Bergoglio?

Krokodillentranen en een gebed voor de slachtoffers in Barcelona.  Hij vindt immers de waardigheid van migranten belangrijker dan nationale veiligheid.

Want “liefde is de grootste veiligheid tegen terrorisme.”

Is seniliteit een voorwaarde om paus te worden?

Franciscus, de dhimmi-paus

 

 

2 gedachten over “Het Vaticaan zal zich er nog eens mee bemoeien

  1. Ik voel me christen, maar deze paus is zeker mijn paus niet. Ik heb medelijden met zo een paus, die liever de islamieten ziet dan zijn eigen gelovigen.

  2. Als iedereen voor eigen deur veegt ligt het overal netjes. Dat is wat deze paus eerst en vooral moet doen wil hij de katholieke kerk een houden!

Reacties zijn gesloten.