Franciscus, de dhimmi-paus

Eurabia:  Europa moet “zwart” en islamitisch worden

De christen-socialisten in Europa mogen zich gelukkig prijzen met hun nieuwste beste vriend paus Franciscus.  Zijn drang, onze eigendom onder vreemden te verdelen om zelf edelmoedig te lijken, zou nog kunnen toenemen.

Afrika is honderd keer of duizend keer rijker dan Europa: aan bodemschatten, natuur, water, edele houtsoorten, goud, uranium, platina, steenkool, aardolie, ertsen, landbouwmogelijkheden.  Europa was na WO II armer geworden.  Maar men ging er tegenaan.  Wat hebben de Afrikanen de laatste 70 jaar gerealiseerd?
Paus Franciscus trekt als een goddelijke handelsreiziger de wereld rond.  Op het geteisterde eilandje Lampedusa wou hij een teken geven tegen de “globalisering van de onverschilligheid”.  Hij richtte zijn oproep aan het slechte geweten van Europa en eiste nog meer Noord-afrikaanse gelukzoekers op te nemen.

Het opperhoofd van de katholieke kerk heeft zich vanaf dag één van zijn pontificaat geprofileerd als armoedebestrijder.  Een nobel streven.  Het is echter irriterend dat hij in zijn preek het begrip “eigen verantwoordelijkheid” vergeet.  Volgens de politiek-correcte ideologie, die ook de zijne is, is armoede een lot, een zonde waarvan het zuiden het slachtoffer is door de schuld van het noorden.  En het  zuiden kan er – ocharme – niets tegen doen.

We moeten ophouden de landverhuizers, de gelukzoekers, de tafelschuimers ‘vluchtelingen’ te noemen.  Dat woord alleen al moet ons collectief schuldgevoel aanwakkeren.  Heeft het noorden de plicht elke Afrikaan op te nemen? Is er dan geen naastenliefde in de buurt?
Franciscus eist meer Europese solidariteit voor de Afrikanen, die onder en voor elkaar geen greintje meegevoel tonen.  Integendeel, stammenoorlogen zijn legio. Verkrachtingen, kindsoldaten, corruptie.  Leiders, die uitsluitend aan hun eigen profijt denken.  Denken we maar aan Rhodesië, Angola, Mozambiek, Zuid-Afrika: als kolonie (of blank-bestuurd) welvarende landen.  Het stoute noorden, het arme zuiden: de nieuwe paus is een vriend van gratuite boodschappen, die door de linkse media bejubeld worden.
Franciscus doet een oproep tot volkerenmoord, tot Europese zelfdoding, verscholen onder de mantel van humanitaire hulp.  Wie oproept nóg meer Afrikanen in Europa op te nemen, maakt zich schuldig aan de vervanging van de inkrimpende eigen bevolking door vreemden. Een perfecte dhimmi-paus.

Ik kan dit onmogelijk een christelijke gedachte noemen.  Als hij dan per se enkele stammen van de andere kant van de Middellandse Zee wil onderdak geven, dan kan hij dat doen in het Vaticaan. Daar kan hij een aantal werken van barmhartigheid in de praktijk omzetten. En de andere wang aanbieden.
FVE

2 gedachten over “Franciscus, de dhimmi-paus

  1. Het is duidelijk dat onze Rooms Katholieke herder en armoe-prediker geen weet heeft , hoe klein de pensioentjes zijn van sommige mensen die heel hun leven lang , hard gewerkt hebben . Het is mijn overtuiging dat de Frans of Franciscus onmiddellijk een audientie zou aanvragen met Di Ruppo om dat onrecht te bespreken. Hij zou versteld zijn als hij verder kennis krijgt dat , tafelschuimers avonturiers en gedetineerden zowat alle sociale voordelen krijgen waar eigen volk kan naar fluiten. Ik denk dat de heilige vader zijn Afrikaanse negers vlug zal vergeten er is werk genoeg aan onrechtbestrijding in Europa waar zijn optrekje staat

Reacties zijn gesloten.