“Het probleem gaat niet weg als we doen alsof het niet bestaat.”

koran zonder extremisme of geweld

Klik voor vergroting

Geert Wilders (PVV) beweert dat driekwart van de Nederlandse moslims de sharia boven de Nederlandse wetgeving verkiest. Hij beroept zich daarbij op onderzoeken die aantonen dat er in de moslimgemeenschap brede steun is voor het jihadisme.  Is fundamentalisme en radicalisme wijd verbreid onder moslims in West-Europa? Journalist Fons de Poel (KRO) spreekt met professor Ruud Koopmans van de Humboldt-universiteit in Berlijn die er in Nederland, België (!), Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Zweden grootschalig onderzoek naar deed. Koopmans is meer dan duidelijk met zijn conclusie:

“Het probleem gaat niet weg als we doen alsof het niet bestaat.”

“We willen wel eens meemaken dat moslims in groten getale de straat opgaan om te laten zien dat ze met dat moslimfundamentalisme niets te maken willen hebben.”

4 gedachten over ““Het probleem gaat niet weg als we doen alsof het niet bestaat.”

  1. “””“We willen wel eens meemaken dat moslims in groten getale de straat opgaan om te laten zien dat ze met dat moslimfundamentalisme niets te maken willen hebben.”””” Inderdaad ondanks het feit dat invloedrijke Islam geestelijken IS hebben veroordeeld werd in gans Europa geen enkele Moslim gespot die de straat opkwam om afkeuring te doen blijken wat hun broeders van IS zoal uitspoken . Dat vraagt “moed” en die deugd zit blijkbaar niet in de genen van een Moslim. Ze zijn enorm moedig in het folteren , verkrachten , onthoofden of executeren van weerloze slachtoffers .Negeren is ook een vorm van toestemmming , laat den boel maar draaien , Allahu Akbar , leve de nieuwe kalifaat-chef ! Van de Islam verlos ons Heer , Jehova , Bhoeddha , Visnoe , Mormon , enz enz ( om er zeker van te zijn dat toch “een” God , zal luisteren naar mijn smeekbede !

  2. Seculiere westerlingen verdiep u even in de literatuur van Gerald Celente en jullie komen er achter dat die islambarbarij een kort leven geschoren is in onze seculiere westerse samenleving, nooit of te nimmer zullen wij die barbaarse vuiligheid hier tolereren.
    2016 wordt het jaar waarin die barbaren verdreven worden samen met hun hele aanhang en zal terug de veiligheid en leefbaarheid scoren want wij zijn die smeerlapperij meer dan kotsbeu op ons grondgebied.
    Afrika is veeeeeel groter dan Europa dus het zootje afvoeren naar Afrika daar beleven ze hun barbaarse smeerlapperij maar onder elkaar. Zij blij en wij heeeeeeel blij.

  3. Het opdelen van de moslims tussen een gematigde meerderheid en een extremistische minderheid is dikke kwatsj. De moslims verklaren zélf voortdurend dat hun leer één en ondeelbaar is. Tijd om deze anti-democratische godsdienst in ons land te verbieden, of toch op zijn minst hun subsidies af te pakken.

  4. De zogenaamde brief waarin de zichzelf verklaarde islamitische korangeleerden (ttz. leden en vrienden van de moslimbroederschap) 23 punten aanhaalden die IS zou plegen en tegen de geest van de islam zou zijn is werkelijk lachwekkend. Iedere moslim wordt er van jongs af aan ingehamerd dat hij moet streven naar een leven dat zoveel als mogelijk het leven van Mohammed benadert. Evenwel blijkt dat de profeet bijna alle negaties van de geleerden over de jihad overtreden heeft en IS de ware volgers zijn. Het strooien van zand in de ogen van de kafirs en hun westerse gatlikkende media blijkt nog altijd goed te lukken.

Reacties zijn gesloten.