Het paard van Troje

lovenaarA2Om het aantal “minderheden” bij de  Britse politie op te krikken, gaat men nu ook veroordeelde dieven en druggebruikers aanwerven.
De wetgevingen dienen dan ook aangepast te worden zodat deze “potentiële kandidaten” niet meer ambtshalve  worden uitgesloten.
De Londense “Metropolitan Police Service”(afgekort “Met”) is reeds volop begonnen met het aanwerven van dergelijke criminelen.

Terzelfder tijd  weigert de “Met“  (autochtone) kandidaten die niet in Londen wonen, ten einde het aantal “minderheden” bij het korps te verdubbelen.
Dit alles moet dan de corruptie bij de “Met”  nog meer in  de hand werken.
In het kader van de Operatie Tiberius had men het ten andere over een:“endemic corruption inside the Metropolitan Police”.

Bij deze corruptie is vooral de  bescherming van pedofielen en de pedofiele netwerken  dramatisch, gezien de  verdragende gevolgen, niet alleen voor de slachtoffers, maar ook voor de ganse maatschappij.

Het voorgaande illustreert dan ook de perverse gevolgen van deze multiculturele waanzin, waarbij het politieapparaat ook van binnenuit wordt ondermijnd.
Een belangrijke rol bij deze corruptie en ondermijning wordt gespeeld door de vrijmetselarij.

De beschrijving van de (wan)toestanden  bij de “Met”  in Londen zijn ook grotendeels van toepassing bij de Brusselse politie.
Het enige verschil met Londen is dat het in Brussel grotendeels verborgen blijft met behulp van een corrupte regimepers.

Lovenaar

2 gedachten over “Het paard van Troje

  1. Zullen het gezegde indachtig geweest zijn: dat een gewezen stroper de beste boswachter wordt. Ze kennen de trucs.
    Dit is natuurlijk veel dramatischer want vermits ons kent ons kent, laten ze ons ook gaan.

  2. Hoeveel allochtone politiemensen werden, niettegenstaande verscheidene “kleine” misdrijven, toch een blanco strafregister toegekend ? En hoeveel van dezen zijn er reeds hervallen, zonder enige ruchtbaarheid in de media. Net zoals bij de meeste criminelen , wordt ook alleen de omschrijving politiemensen gebruikt, zonder vermelding van nationaliteit.

Reacties zijn gesloten.