Het lentezonnetje wenkt naar Farid Le Fou

Als ge volgeling zijt van een bepaalde godsdienst, die zich vooral toelegt op  ‘theologische gevoeligheden’ en die ijvert voor de wereldvrede, dan gaan er voor u deuren open.  Gevangenisdeuren.

Imam of haatpredikant.  Sjeik of misdadiger.  Met Allah aan uw zij, start ge altijd met een grote voorsprong.  Na het vorige artikel krijgen we dit er bovenop:

Gevangeniswezen: “Laat Farid le Fou gewoon vrij”

 “Hij lijdt aan een bijzondere ziekte, met name de ‘gevangenis- of detentieziekte’.
“Als we hem achter de tralies houden, dan zal hij psychisch helemaal aftakelen. Dat kan toch de bedoeling niet zijn? “

Het is zinloos hem nog langer op te sluiten. Hij is nu eenmaal een zeer bijzonder geval. De gevangenis is zijn ziekte. Laat hem gaan.” Het gevangeniswezen wil het zelf niet officieel gezegd hebben, maar volgens bronnen hopen ze vurig dat Farid ‘le Fou’ Bamouhammad (47) vandaag vrijkomt om medische redenen en nooit terugkeert. Zó beu zijn ze hem.
Lees verder….

Of niet.  Ga naar buiten.  De zon schijnt.  Het wordt vandaag 20° C of meer.  Een wandeling of een terrasje doen.  Een frisse pint drinken of een ijsje eten.  Denk even niet aan wat er verkeerd loopt.  Griekenland heeft zijn zwarte kas leeggeschraapt, IMF betaald, geen enkele melding van een vliegtuigcrash, alles gaat zijn gewone gangetje in het M.O., de Middellandse Zee is kalm, er worden geen zeezieken gemeld op de Frontex-veerboot, de verrijking komt niet in het gedrang, de drukpersen van de ECB draaien op volle toeren en ons internet werkt weer naar behoren, hoewel we gisteren toch even vermoedden dat  een IS-hacker Golfbrekers in zijn vizier genomen had.  Niet dus.

 

7 gedachten over “Het lentezonnetje wenkt naar Farid Le Fou

 1. Het belgisch gevangeniswezen loopt wat achter, 1 april is al even voorbij.

 2. Op een voorwaarde ”definitief richting grote zandbak in noord Afrika ‘enkele reis”.
  De zon ginder heeft meer vitamine D…, ik weet niet direct waar de D voor staat is dat diarree, dood, dwaling, dreiging?

 3. Met andere woorden , het gaat goed . Een frisse wind waait door onze haren , een verademing in deze onzekere tijden. Zelfs veroordeelde criminelen hoeven niet meer te worden opgesloten in het gevang maar Mogen rondhuppelen in de lentewei

 4. Farid le Fou zou lijden aan gevangenispsychose. Van dit soort berichten krijgen weldenkende autochtonen een psychose. Allochtonen noemen dat racisme.

 5. Waarom worden wij nu al jaren met nieuws van die kerel om de oren geslagen? I

 6. De werkelijke verantwoordelijken voor deze vrijlating zijn de occulte machten die vanachter de schermen de misdaad gebruiken als terreurwapen tegen de bevolking.
  Cfr. het motto van Lenin :”Bandieten zijn de beste revolutionairen”.
  Spijtig genoeg moeten we eens te meer vaststellen dat een meerderheid van het “klootjesvolk” daarvoor stemt, wat niet verhindert als ze dan zelf “prijs” hebben er moord en brand wordt geschreeuwd, en men dan een “voorkeursbehandeling” eist.
  Deze misdaad golf die nu al tientallen jaren aansleept en van start is gegaan in de jaren 70, is dan ook geen toeval, maar het gevolg van een bewust gevoerde verrottingsstrategie.
  Op alle mogelijke manieren wordt de “rode loper” uitgerold voor het schuim van de straat. De laksheid en de lafheid kent dan ook geen grenzen.
  Het enige wat echter niet meer kan, is de waarheid zeggen en schrijven.
  Een dergelijke misdaadterreur ondergraaft dan ook het economische en sociale weefsel van een maatschappij, en leidt dan ook tot een economisch en sociaal kerkhof. Een bijzonder aspect van deze verrottingsstrategie is de corruptie. Het is de “kanker” die om het even welk systeem ondermijnt en uiteindelijk vernietigt.
  Neem daarbij nog de chantage met “zedendossiers”, en men krijgt een staatsbestel dat rot is tot op het bot.
  Farid le fou is dan ook één van de zovele etterbuilen, die kenmerkend zijn voor deze maatschappij in staat van ontbinding.
  We maken hier dan ook de “doodstrijd” mee van een beschaving die zichzelf wetens willens vernietigt. Een kleine minderheid biedt nog wanhopig weerstand, maar zal uiteindelijk mee ten onder gaan.
  (cfr het scenario beschrijven door Jean Raspail in zijn boek “Le camp des saints”).

  • Lovenaar,

   onze politici zijn wel degelijk met het bestrijden van misdadigers bezig. De producenten van asbest, de veroorzakers van dioxine, fijn stof, de opwarming der aarde, de varkens en vogelgriep, de voorstanders van kernenergie, de orde verstoorders van pegida, de inrichters van Sinterklaas stoeten en zij die de gevoeligheden van hun medemens kwetsen met kerstbomen en paaseieren.
   Deze misdadigers brengen schade toe aan het hele volk en de nodige maatregelen om deze misdaden in te dijken zijn onverbiddelijk genomen.

Reacties zijn gesloten.