Het land b heeft zijn plicht aan de ‘menselijkheid’ al vervuld

Ons land is nog niet benaderd om deel te nemen aan de Rambo-actie een eventuele interventie in Syrië. Dat verzekert Buitenlandse Zaken, nu een internationaal initiatief tegen het regime van president Bashar al-Assad niet veraf meer lijkt.

http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/1694019/2013/08/27/Belgie-nog-niet-gevraagd-voor-interventie.dhtml

Waarschijnlijk is dit omdat wij al voldoende manschappen hebben geleverd. Ten bewijze onderstaande berichten: 

‘Minstens twaalf Belgen gedood in Syrië’

http://www.nu.nl/buitenland/3393780/minstens-twaalf-belgen-gedood-in-syrie.html

‘Belgen in Syrië zijn volledig ontspoord’

http://www.standaard.be/cnt/dmf20130607_00615394

Praktische vraag: moet Bart De Wever de ‘vrijheidsstrijders’, die naar het Syrische front trokken om daar Al Nusra en co-terroristen te gaan ondersteunen, nu terug inschrijven in het bevolkingsregister? Worden ze nu niet gelegariseerd?

Wes Hardin

 

5 gedachten over “Het land b heeft zijn plicht aan de ‘menselijkheid’ al vervuld

 1. Voor mij mag het international initiatief vechten zo lang en zo veel ze maar willen als ze maar niemand kwetsen of pijn doen .

 2. Er zijn alweer van uit ons heerlijk landje een groepje naar Syrië vertrokken, awel B.DW.: ‘handgaaft u nu het standpunt dat u innam voor dergelijke vaandelvlucht?’
  Neem nu maar die uitkeringen af, de ouders moeten niet doen alsof hun neus aan het bloeden is: als je zoon al twee dagen naëen niet naar huis komt, dan spreekt dit voor zichzelf! Wat een bende idioten zijn dat eigenlijk?!! De ouders nog meer dan die jongeren die blijkbaar te dom zijn om te beseffen dat ze hun dood tegemoet gaan!!
  Ik vraag mij ook af: hoe leggen die snotneuzen dit aan boord??

 3. Op 21 juli 2014 zal de moslim brigade meedoen aan het défilé, luid toegejuicht door de bevolking. Hun semiautomatisch wapentuig (made in Herstal), hun anti-tankgeschut (made in France) en hun eigengemaakte gifgasbommen bestemd voor de artillerie zullen de media in extase brengen. Vanwege hun inzet zullen zij kunnen genieten van een directe pensionering gelijkgesteld aan de graad van kolonel.

 4. BDW moet degene die terug keren helemaal niet terug inschrijven.
  Het gerecht moet hen oppakken en veroordelen wegens poging tot moord of zelfs effectief moord.
  Een pedofiel die zich in het buitenland schuldig maakte aan strafbare zedenfeiten pakt men toch ook op. Waarom zou men dan die moordenaars ongemoeid laten.

Reacties zijn gesloten.