Het betere bochtenwerk

Mutti Merkel ging op bezoek bij de Kalief.  Mocht in het gouden salon plaats nemen aan zijn zijde. Op de agenda: 3 miljard euro steun van de EU om de “vluchtelingen” op Turks grondgebied te houden.  Visumvrijheid voor Turken die de EU een bezoekje willen brengen.  Applaus voor de voortzetting van de toetredingsgeprekken om Turkije eindelijk lid te maken van de EUSSR.

Zou Erdogan van onderstaande Merkeluitspraken op de hoogte zijn?

Erdogan, Merkel und die Kurden // heute-showDie ZDF heute-show über Erdogan, Merkel und die Verfolgung der Kurden. (y)

Posted by Tobias Huch on zondag 25 oktober 2015

Lees ook: Het einde van het gouden Merkeltijdperk is nabij (Engels)

FT

 

3 gedachten over “Het betere bochtenwerk

 1. Je hebt het misschien al op de Duitse zenders gezie, Mutti Merkel bezocht niet alleen Erdogan. Ze zette in 4 Duitse steden ‘burgergesprekken’ op touw. Vandaag is Nürnberg aan de beurt. Voor die gesprekken werden telkens 60 mensen uitgezocht die onder de strengste veiligheidsmaatregelen samen met Merkel in een zaal mochten. Natuurlijk werd er op gelet dat zoveel mogelijk thema’ s aan bod kwamen waarop Merkel dan oppervlakkige antwoorden gaf. Voor verdieping of een wedervraag was geen tijd. De volgende vraagsteller moest ook aan bod kunnen komen. Als Merkel voor haar ‘gesprekken’ vier uren tijd uittrok, wat hoog gegrepen is, bleven per burger 4 minuten tijd. Trek daar nog de begroeting, het afscheid en de moderatie af en dan bleven per burger in ieder geval 3,5 minuten. Binnen die tijd kon de burger zijn wensen kenbaar maken en een vraag stellen. Dan was zijn tijd onherroepelijk voorbij.
  Heel dat spektakel kan je ook anders noemen: propaganda, propaganda, propaganda.

  Verder hoor je Merkel constant brabbelen over ‘vluchtelingen’. Ja, het zijn er veel, zeer veel, weet ze. Maar wij, Duitsers, zijn met 80 miljoen en zullen deze integratie ‘schaffen’.
  Volgens de officiële cijfers zijn er in Duitsland sinds de jaren 1960, sedert Adenauer, 17 miljoen mensen met immigratie achtergrond. Die moeten natuurlijk van die 80 miljoen afgetrokken worden omdat slechts een klein deel van hen geïntegreerd is. Dat wil dus zeggen dat alle ‘Kanzler’ het niet ‘geschafft’ hebben om die buitenlanders in de BRD te integreren. Merkel persoonlijk faalt hierbij al 10 jaar en nergens is ook maar één teken van beterschap te bespeuren. Is ze dom of boosaardig?

 2. Dat bepalen wij en niet dat naziwijf, door dat naziwijf staat de 3de wereldoorlog reeds “op” de voordeurdorpel.

 3. Persvrijheid in Turkije? Niet mee bemoeien, vindt Juncker

  'Of we het leuk vinden of niet', we hebben Turkije nodig, zegt Juncker
  Elsevier

  elif door Elif Isitman | 28 okt 2015

  De Turkse politie is woensdag in Istanbul het hoofdkwartier van het mediaconcern Koza Ipek Holding binnengevallen. De politieagenten zetten traangas en waterkanonnen in bij de bestorming.

  En zulk verraad steunen de Linkse machten, maar kijk wanneer er gesnoeid moet worden bij de VRT vanwege bezuinigingen en om verspilzucht tegen te gaan (3000 werknemers ?) dan schreeuwen zij hier in belgie moord en brand precies of zij worden op exact dezelfde manier aangepakt zoals deze nieuwsdienst in Turkije onder de Dictator Erdogan. arm Europa denken ze nu echt dat zij deze dwaas nodig hebben.

Reacties zijn gesloten.