Steiermark (Oostenrijk) krijgt “andere” toeristen

STOP1 Indianen80% minder toeristen voor de wijnfeesten.  Het tekort wordt meer dan overtroffen door de nieuwe toestroom uit het zuiden.

Spielfeld: Nach wie vor kommen tausende Flüchtlinge in der Steiermark an – kurzzeitig waren heute rund 4.300 Menschen an der österreichischen Grenze bei Spielfeld. Ankunft und Weiterreise laufen mittlerweile geordnet ab.

Posted by Zeit im Bild on zondag 25 oktober 2015

 

Raadseltje: Waarom komen er er praktisch uitsluitend jonge mannen naar Europa?

Antwoord: Ze hebben hun vrouwen verkocht om de smokkelaars te kunnen betalen.

 

5 gedachten over “Steiermark (Oostenrijk) krijgt “andere” toeristen

 1. Laat geen negatieve gevoelens in uw hartje binnenstromen . Wapen U tegen al die anti menselijke commentaren , een specialiteit van rechts ! Met hun nooit aflatende demonisering ! In het nadeel van al die vredelievende sukkelaars ,enkel op zoek naar veiligheid , menselijkheid en liefde , ver weg van alle geweld ! Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat er tussen die massa , inderdaad en zonder enige twijfel enkele vluchtelingen te vinden zijn.

 2. Het staat nu al vast dat ik volgend jaar geen 900 km ga rijden naar onze gebruikelijke vakantiebestemming in Tirol. Gelukzoekers zijn er reeds voldoende in de gemeente waar ik woon.

  • Mijn laatste bezoek in Salzburgerland was in Februari en juni telkens voor 14 dagen, normaal nogmaals in okt en met eindejaar, waar we nu van afzien. Volgens vrienden passen ze hun menukaarten met Arabische geschriften aan om hun nieuwe toeristen te lokken. ‘t Is gedaan, wij hebben het gehad en gaan andere oorden opzoeken. Spijtig want wij houden van die bergen, de traditionele muziek en het lekkere eten. Hopelijk is het niet voor eeuwig en altijd.

   • Beste tjenne,
    Bij ons is het ook met spijt in het hart Wij zullen Tirol missen, maar Tirol ons niet waarschijnlijk.

Reacties zijn gesloten.