Het belgisch leger zuivert zijn rangen

Indien u voldoet aan de vereiste criteria, kan u eventueel solliciteren… “niet voor een job, maar wel voor een missie!” https://www.mil.be/nl/werken-bij-defensie/alle-jobs-vacatures/

Een terugblik over “l’armée belge”. U kan de namen probleemloos inruilen voor de hedendaagse politieke leiders. Zeer vermakelijk stukje dramatiek…

2 gedachten over “Het belgisch leger zuivert zijn rangen

 1. Zoals voorspeld, in een vorige reactie, werd Jurgen C. nu dood terug gevonden.
  https://www.golfbrekers.be/jurgen-zonder-vrees/comment-page-1/#comment-44837
  Hij werd nu “toevallig” terug vonden door de VLD burgemeester van Maaseik.
  https://www.hbvl.be/cnt/dmf20210620_94026402
  met citaat : “Lichaam van Jürgen Conings gevonden in Dilserbos, parket gaat uit van zelfmoord” Het lichaam van Jürgen Conings is gevonden. Het is burgemeester Johan Tollenaere (Open Vld) van Maaseik die tijdens het moutainbiken een penetrante lijkgeur waarnam. Hij gaf de coördinaten door. Het parket bevestigt dat het volgens de eerste vaststelling wel degelijk om de vermiste beroepsmilitair gaat. De wetsdokter is onderweg naar het gebied. Volgens de eerste vaststellingen gaat het om “zelfdoding door middel van een vuurwapen”. ppn, hdb, belga Vandaag om 15:54 – 20.06.2021” (=einde citaat).
  Dit is al een prachtig “prefab” verhaaltje, zoals de kenners dit zouden zeggen. Als er een “penetrante lijkgeur” is, wil dit zeggen dat Jurgen C. al enige tijd moet overleden zijn. Men heeft het al over een “zelfdoding door middel van een vuurwapen”. Dit gaat snel.. gewoonlijk wacht men de lijkschouwing af, om conclusies te trekken. Ingeval van een “zelfdoding door middel van een vuurwapen”, dient dit laatste ook gevonden te worden, ter plaatse dan wel .En de kogel(s) in het lichaam dienen ook uit dit wapen te komen. De autopsie dient dan ook uit te wijzen dat dit volgens de kogelbanen in het lichaam ook mogelijk is, en hoeveel schoten er dan werden gelost !!! De eerste conclusie is dan ook meer dan voorbarig, maar past wel in de “cover up” van de psyops.
  In alle geval stellen er zich dan ook vragen over de voorwerpen die men de laatste dagen nog heeft teruggevonden. Wie heeft die daar dan gelegd ? En over de massale machtsontplooiing !! En de onwettige huiszoekingen bij de “politieke vijanden”!! En over de rol van de corrupte media !! En over de aanwezigheid van buitenlandse troepen met o.a. een license to kill !! Er zijn dan ook sterke aanwijzingen dat hier een tergende komedie werd opgevoerd om het mislukken van de “psyops” met de liquidatie van Jurgen C. te camoufleren.
  Het autopsie verslag zal nu het probleem zijn. Gaat men dit ook vervalsen zoals met het autopsieverslag van Julie en Melissa ?? (en waardoor Michèle Martin ten onrechte werd veroordeeld voor de dood van Julie en Melissa). Vermoedelijk zal de familie van Jurgen C. nu ook onder druk gezet worden om na de begrafenis het lichaam te laten cremeren, ten einde definitief alle sporen uit te wissen. Hopelijk gaan ze dit weigeren.
  Ondertussen maakt men dan ook van de gelegenheid gebruik om een heksenjacht te organiseren binnen het leger op “rechtsextremisten en Vlaamsgezinden(sic)”. Het enige wat wel een probleem is binnen het leger, zijn de corrupte loge maffia’s & de PS maffia, en het allochtone Paard van Troje. De Belgische bezetter van Vlaanderen met dan de loge – en de PS maffia’s in de hoofdrol, wil immers enkel een leger van Franstaligen en vreemdelingen , dat enkel moet dienen om ingezet te worden tegen “les sales flamins”, op wiens kosten ze ondertussen schurftig parasiteren. En dit dan met behulp van verraders aan Vlaamse zijde.
  Waar zitten hier de V – partijen om kritische vragen te stellen ? En de Vlaamse beweging ?? Gaat men zich hier opnieuw naar de slachtbank laten voeren zoals met Van Temssche en met het V.B. proces in Gent ?? Men heeft met Jurgen C. immers de gouden kans om de Vivaldi bende pogen te ontmaskeren. Als men deze kans niet aangrijpt, dan ben ik verplicht mij vragen te stellen, die ik normaler wijze niet zou mogen stellen!!!!!!

 2. Wat Jürgen Conings betreft: Op de verjaardag van Van Ranst laten de oligarchen in dit land aankondigen dat zijn lijk nu zou gevonden zijn. Ik herhaal; op dikke pad Van Ranst zijn verjaardag.

  Ze lachen de mensen in het gelaat uit.

Reacties zijn gesloten.