Gouden handdruk

dhimmie soepjurkVrachtwagenchauffeurs krijgen beloning omdat ze weigeren hun job te doen.
Mag je als vrachtwagenchauffeur bepalen welke vracht je wil vervoeren?
Als moslim mag dat.  Iedereen gelijk voor de wet, maar als moslim kan je je ook nog beroepen op de 1400 jaar oude voorschriften ener Mohammed.

De openbare aanklager trok zich hun “lot” aan en verdedigde hun belangen voor de rechtbank.  Deze rechtbank in Illinois (VSA) gaf de twee moslims gelijk, die weigerden bier te vervoeren voor hun werkgever de Star Transport Inc uit Morton.  Hun geloof stond niet toe alcohol te vervoeren en de ongelovige bastaard van een werkgever had daar maar rekening mee moeten houden en een transportprogramma opstellen speciaal voor de vredepredikanten met halal goederen.
In 2009 had die onverlaat het bestaan de genaamde Mahad Abass Mohamed en Abdikarim Hassan Bulshale te ontslaan nadat ze weigerden alcohol te vervoeren want dit strookte niet met de voorschriften van hun geloof.  Nochtans wisten zij bij de aanwerving dat er ook alcoholische dranken zouden vervoerd moeten worden.

Stel nu dat de arbeidgever hen omwille van hun opstelling ten opzichte van “verboden” vracht niet aangeworven had, dan was hij evengoed voor de rechtbank gedaagd wegens discriminatie, rassenhaat, islamofobie enz…  Buigen, slikken, zwijgen, aanpassen.

De rechtbank besloot dus het duo en hun vertegenwoordiger, de Amerikaanse Staat,  gelijk te geven: hun ex-baas is een xenofobe zak en de schadevergoeding die hij moet betalen – 240.000 dollar aub – is slechts een klein troostpleistertje op hun gekwetste ziel.

Al Jazeera

Met dank aan Richard voor de tip.

 

2 gedachten over “Gouden handdruk

  1. Prachtig die diversiteit .Binnen afzienbare tijd weigeren Islamverplegers ongelovigen te behandelen. Problemen en nog eens problemen door de schuld van een oude pedofiele zak , die al een tijdje dood is en die dacht dat hij een profeet was . Waarom horen wij niets over “vrouwelijke” profeten Christus was een man , Bhoeddha of liever Sidartha de stichter van het Bhoedisme was ook ene die niet moest gaan zitten of te urineren , idem Mohamed . Waarom nooit een vrouw , de wereld had een heel andere koers gevaren , daarom niet beter maar anders . De man zou voor de Islam een minderwaardig wezen zijn . Hij zou zijn grote smoel moeten houden en buigen voor zijn meesteres . Voor velen onder ons zou de aanpassing niet zo groot zijn !

  2. Worden Amerikanen ooit volwassen? Onder de 18 mag je ook geen bier serveren in een restaurant, zelfs de lege glazen niet opruimen…

Reacties zijn gesloten.