3 gedachten over “Geschiedenisles

 1. Dit filmpje over de actie van Voorpost Nederland was ook te bekijken op de webstek van Voorpost en daar en ook via Youtube af te laden en dit zonder de thans blijkbaar noodzakelijke Engelstalige omschrijving …

  • Dàt wisten we niet toen we het plaatsten; we kregen dit doorgestuurd uit Zuid-Afrika.

 2. In Leuven werd een nieuwe school gebouwd, met als benaming “ Stroom”. De leerlingen mogen zelf kiezen welke naam ze geven aan de klassen :
  https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20200527_04973339
  met titel :
  “Daar sta je plots als lokale rapper tussen de groten der aarde: “En ik was vroeger nochtans niet de beste leerling op school”
  en citaat :
  “Nelson Mandela. pater Damiaan. Dworfi. De Leuvense eerstegraadsschool Stroom vernoemt al haar klaslokalen naar bekende personen, gekozen door de leerlingen. Daar mocht de twintigjarige Leuvense rapper Dworfi niet bij ontbreken, vonden zij……….
  De Leuvense rapper Dworfi voelt zich enorm vereerd door het nieuws. “Het is een grote eer”, zegt hij. “Zeker aangezien ik vroeger zelf niet de beste leerling op school was. Het is ook … “ (=einde citaat – de rest zit achter een betaalmuur).
  De groten der aarde !! Alleen Pater Damiaan past daarbij. Hij moet zich hier in Leuven elke dag in zijn graf omkeren.. geplaatst worden naast een communistische moordenaar, en een onbenul van een rapper !!!
  We zien hier dan ook de gevolgen van mei 68 .. en de invloed van Gramsci, Alynski en vooral van de Frankfurter Schule .
  Mr Wouters heeft hier ook recent naar verwezen.
  En wat Zuid Afrika betreft , een bron met enkele statistieken over de misdaad :
  https://www.biznews.com/undictated/2019/09/12/murder-rape-sexual-assault-crime-stats
  Bekijk ook de reacties !!!
  Overal waar links (van welke kleurschakering ook) aan de macht is, bloeit de misdaad… onder het motto :”soort zoekt soort, en soort verdedigt soort”.
  De recente terreur in de USA in de door de democraten (=lees communisten) gedomineerde staten en steden bevestigt dit.
  En we moeten in feite niet zover gaan : bekijk Brussel !!!

Reacties zijn gesloten.