Gematigd, zoals in…

We hebben al bericht over het kruisje dat moet verdwijnen uit het logo van Real Madrid.  Er zitten nog meer veranderingen aan te komen in de voetbalwereld.  De aanbidders van Allah en zijn Profeet hebben naar bekend lange tenen.  Het ligt dan ook voor de hand dat er nogal gemakkelijk op getrapt wordt.

Zo heeft Manchester United nu een soortgelijk probleem.  Niet dat een kruis in hun embleem staat – eerder het tegenovergestelde: de duivel.  Maar die moet ook weg voor het Johor Religious Council en de Moefti van Perak, de inquisitie van Maleisië.

File:Portuguese Football Federation.svg File:Norway national football team logo.png

Andere logo’s van voetbalclubs die het Opperhoofd van de Godsdienst van de Vrede voor het hoofd stoten zijn die van Brazilië, Portugal, Servië en Barcelona.  Noorwegen komt tegemoet aan de raad van de nieuwe Noren en heeft het kruis vervangen door een voetbal.

Dat heb je als je met de Telekom Maleisië-groep een sponsorcontract afsluit.   Er is totaal geen verontschuldiging voor de idolate adoratie van een andere godsdienst, meent de Moefti.  Er is geen enkel compromis mogelijk, zelfs niet voor sport: “Als een moslim zo’n voetbalhemdje draagt dan ‘leidt dit tot het pad der zonde’.  Het betekent niet meer of minder dat hij – als moslim – afvallig geworden is.” 

Ondanks de godslastering is Manchester United in Maleisië heel geliefd bij de bevolking.  Men vraagt zich af of men in de toekomst het plus- of vermenigvuldigingsteken (+ en x) zal afschaffen omdat het niet halal is…

DNA-onderzoek bewijst afstamming

Niet klikken aub

Maleisië belijdt naar verluidt een ‘gematigde‘ islam.

Gematigd zoals in ‘brandbommen in kerken’ en het geselen van ‘overspelige vrouwen’

Of gematigd zoals in “handen afhakken en steniging”. 

FT

Speisa

2 gedachten over “Gematigd, zoals in…

  1. Oei, oei, mogen de Rode Duivels plus hun supporters die met allerlei duivelse attributen rondlopen, zich via zelfmoordmartelaars aan bomaanslagen verwachten? Brouwerij Jupiler, die sowieso al niet halal is, kan best haar beveiliging op het terrein verhogen, want zij promoot tenslotte de boel. Het heeft een kostenplaatje maar een mens mag iets doen om in leven te blijven.

Reacties zijn gesloten.