Schone Schijn zorgt voor diplomatiek incident

omgekeerde kroonDe diplomatie moet ingrijpen!

Kim Jong Un gaat naar de internationale rechtbank wegens plagiaat.

Instructies van het Hof: “Vragen worden geformuleerd nadat wij de antwoorden gegeven hebben.”

“Koppen”, u moet er uw hoofd niet bijhouden. Laat u meedrijven in de koekskesdozenwereld der Coburgers. Klik op “Schone Schijn”.  “Koppen” was hiermee trouwens niet aan zijn proefstuk.  Lees “De VRT als PR-machine van het koningshuis” (2008).

Het Journaal opende gisteren in Noord-Korea-stijl met enkele fragmenten uit een promotiefilm die openbare omroep maakte van en voor het Koningspaar.
Net nu meldt Apache dat de VRT bij de Vrije Universiteit Brussel een onderzoek bestelt naar de (on)partijdigheid van de openbare omroep. Met een VUB-regeringsafgevaardigde van de Socialistische Partij Anders-signatuur in de Raad van Bestuur van de VRT hoeft alvast één partij zich geen zorgen te maken over de uitkomst van het onderzoek.

Met dank aan De Vierde Onmacht.

1 gedachte op “Schone Schijn zorgt voor diplomatiek incident

  1. Waar bleef de verontwaardiging van de makers over het feit dat houten Klaas voor 3/4 Frans sprak in de uitzending. Ook tegen vrouw en kinderen. Beschamend.
    O ja, en Klaas heeft de kaart van België in het blikveld van Obama en Amerika gebracht, waar hij danig fier op was. Mag ik Klaas eraan herinneren dat ik wekelijks 1 tot 2 e-mailtjes van Obama ontvang en daarmee bewijst dat hij Vlaanderen al wist liggen.

Reacties zijn gesloten.