‘Gedupeerden’

Wilders-proces weer begonnen. Vandaag komen onder meer gedupeerden aan het woord

“…Voor het veroorzaken van ‘woede, verslagenheid en onmacht in tienduizenden gezinnen’ eisen circa veertig Marokkaanse Nederlanders 500 euro schadevergoeding per persoon van PVV-leider Geert Wilders. Die compensatie is ‘alleszins redelijk’, betoogde hun advocaat Göran Sluiter.”

“De raadsman verwees naar een eerdere uitspraak in Den Bosch, waar een geweigerde cafébezoeker op grond van discriminatie 250 euro schadevergoeding had ontvangen. ,,Deze feiten zijn ernstiger”, zei Sluiter over zijn hogere eis tot schadevergoeding. Er is volgens hem sprake van een aanhoudende schade, ‘want de gevoelens van angst duren voort’. Hij bracht verder naar voren dat Wilders na diens uitspraken ‘daarvan niets heeft teruggenomen’…”

Afbeeldingsresultaat voor minder marokkanen cartoonVerplichte lectuur: En zo belazeren die ‘gedupeerden’ de Nederlandse staat    (volg bruggetje)!

2 gedachten over “‘Gedupeerden’

  1. Marokkaanse Nederlanders , dat bestaat niet , of je bent Nederlander of je bent Marokkaan..en die laatste groep blijft maar eisen . Vijfhonderd euro schadevergoeding , voor welke schade , voor welke angst ? Wat moeten wij dan eisen voor al die aanslagen van die Islam-aanhangers en onze angst . Het gaat van kwaad naar erger! Niet alleen het Sinterklaas-kinderfeest moet eraan geloven , Kerstmis is ook een doorn in het oog , binnenkort de Paasklokken . Dan durven ze spreken over een “minderheid”..
    Ons volk dat is de minderheid geworden dank zij onze politieke lafaarden en broekscheiters .

Reacties zijn gesloten.