“Gates Groene Revolutie”

Weinig groen. Nog minder revolutie.

Peace in Africa - Posts | Facebook

Bill Gates en de dicht bij hem staande Rockefeller Stichting stichtten in 2006 de “Alliantie voor een Groene Revolutie in Afrika”. Deze organisatie beloofde tegen het jaar 2020 een verdubbeling van het inkomen van 30 miljoen Afrikaanse kleine boeren.

Hoe ziet de huidige toestand eruit nadat de wereldberuchte filantroop Bill Gates zich ermee bemoeide? Wegens de totale afhankelijkheid van gelicentieerd zaaigoed, kunstmest en pesticides van de chemiereus Monsanto, konden talrijke Afrikaanse kleine boeren na mislukte oogsten hun “royaal toegestane” leningen niet meer terugbetalen en kregen zo de doodssteek.

Monoculturen met genetische gemanipuleerde maïs hebben de eeuwenlang geteelde lokale soorten zoals gierst, maniok, zoete aardappelen en de daarmee verbonden actieve kleinhandel op markten verdreven. En zo werd het levensonderhoud van vele Afrikaanse kleine landbouwgezinnen vernietigd.

De enige, die uit de “alom geprezen Groene Revolutie” winst boekte, was de miljonair-filantroop, tevens groot-aandeelhouder van Monsanto, Bill Gates.

Intussen koopt Bill Gates landbouwgronden op in de VSA. Hij is nu de grootste landbouwgrondeigenaar van de VSA. In de video komt ook b.g. probleem aan bod, nl. het vergiftigd geschenk van genetisch gemanipuleerd zaaigoed & bijhorigheden aan onderontwikkelde landen.

Onderstaande video geeft een ander aspect weer van Gates filantropische bezigheden. We geven een ingekorte vertaling. Melinda Gates trok naar Afrika met een plan, een plan dat de Afrikanen moest overtuigen van de noodzaak minder kinderen op de wereld te zetten. Tot zover niets mis mee. Merkwaardig was wel dat ze zich bij haar voorlichtingsleer liet begeleiden door Pfizer. Pfizer die de Afrikaanse markt wou veroveren met het anticonceptiemiddel dat door middel van een injectie toegediend wordt. Zelfs dat klinkt logisch, vermits het meer dan waarschijnlijk is dat bij de doorsnee Afrikaanse-vrouw-in-de straat de noodzaak van punctualiteit i.v.m. het slikken van een anticonceptiepil niet per se zal doordringen. Of gewoon omdat de echtgenoot dit zal verbieden en dat hij in zijn mannelijke trots gekrenkt wordt als er verwacht wordt dat hij een condoom gebruikt.

Echter… Pfizer bracht het omstreden Depo-Provera mee, dat naar verluidt het risico van een HIV-besmetting verhoogt en een waslijst aan andere ernstige bijwerkingen met zich meebrengt . Het is op de markt onder de naam “Sayana Press”, dat in de VSA noch beschikbaar is, noch een goedkeuring kreeg.

De Gates Stichting wilden in 69 van de armste landen “Sayana Press” prikken in vruchtbare vrouwen.

Verder wordt uit de doeken gedaan hoe Gates in 2014 enerzijds verkondigt – en op applaus onthaald wordt – dat zijn stichting abortus niet meer zou financieren. Wat blijkt? De Gates Stichting geeft gewoon geld aan onderaannemers…

Gynuity is een Amerikaanse onderzoeksorganisatie die in Burkina Faso abortussen uitvoert op zwangerschappen in de tweede trimester. Uitgerekend in Burkina Faso waar abortus illegaal is. Wie staat er bovenaan op de lijst van Gynuity-sponsors? De Gates Stichting.

In 2013 – 2015 werd een wereldwijde vaccinatiecampagne tegen tetanus door de WHO op gang getrokken. In Kenia richtte de campagne zich vooral op vruchtbare meisjes en jonge vrouwen. Enkele katholieke artsen konden ampullen van het vaccin onderscheppen en stuurden deze naar een laboratorium. Bij de analyse bleek dat de vaccinatievloeistof Beta-HCG hormoon bevatte dat tot sterilisatie kan leiden. Zoals algemeen bekend is de Gates Stichting dé grootste NGO-sponsor van de WHO.

Afsluitend: in se is onze redactie het eens dat de wereld overbevolkt geraakt en dat niemand er gebaat bij is dat er massa’s kinderen geboren worden in de armste landen, die dan door westerse humanitaire hulp in leven gehouden worden tot ze uiteindelijk hun boeltje pakken, naar onze contreien komen om te ontsnappen aan hun miserabel leventje. Waardoor onze samenleving zeer ernstig bedreigd wordt op allerlei gebieden en we uiteindelijk meegezogen worden in een neerwaartse spiraal. En waarschijnlijk zouden de landverhuizers niet hierheen trekken als ze daar een lucratief, gezond leven kunnen opbouwen. Maar zij kiezen wel voor corrupte leiders, die de bodemschatten uit handen geven aan internationale bedrijven, die hun eigen volk in de steek laten en zich verheugen dat ze wegtrekken en via onze sociale voorzienigheden geld overmaken naar de thuisblijvers. En zo worden we langs alle kanten gestroopt. Als je de derde wereld binnenhaalt, word je zelf de derde wereld.

De Gates Stichting parasiteert op de rug van de zwaksten. Misantropie verpakt als filantropie. De Gates kassa blijft rinkelen.

https://www.jacobinmag.com/2020/12/agribusiness-gates-foundation-green-revolution-africa-agra

https://theecologist.org/2020/aug/14/gates-failing-green-revolution-africa

1 gedachte op ““Gates Groene Revolutie”

  1. Bil Gates het slechte geweten van deze wereld met als enig doel de macht verwerven door geld en verweving met de ander machtigen van deze aardse wereld. Trouwens heeft Gates kinderen en zo wel wil hij zijn kinderen aan het zelfde lot onderwerpen van de monddode Afrikaanse kinderen? De vraag stellen is ze beantwoorden. Als er gerechtigheid in deze wereld is dan wacht Gates een droevig lot want al het geld van deze wereld zal hem niet redden.

Reacties zijn gesloten.