Franse politie geïnfiltreerd door moslims

Gérard Davet en Fabrice Lhomme, twee journalisten van de krant Le Monde, leidden een onderzoeksproject van vijf journalistiek studenten in het vooral door immigranten bewoonde Seine-Saint-Denis (dichtbij Parijs).
Het project duurde 9 maanden en bracht opmerkelijke feiten aan het licht, die vervat werden in een boek “Inch’allah, islamisering met onthuld gezicht”. Het boek, dat door de auteurs “op feiten gebaseerd” genoemd wordt, beschrijft de uitbreiding van de politieke islam in Frankrijk.

Woensdag gaven Davet en Lhomme een interview met France Inter: volgens hen werd de Franse politie door moslim extremisten geïnfiltreerd (zie video onderaan).
Zo vernamen de journalisten bv. dat in de politiekantine vrouwen het eten niet mogen aanraken, dat er geen varkensvlees aangeboden wordt. “Details, die aantonen dat de maatschappij door de islam uiteenvalt.”
Volgens France Inter toont „Inch’allah“ de wil van een kleine groep moslims om eisen te stellen met het doel de beleving van hun godsdienst in de openbare ruimte te normaliseren. Zelfs de prefect van de kansengelijkheid in de regio, Fadela Benrabia, beschrijft met een ontwapenende eerlijkheid de weg naar de school: “…op de hoek een kebabzaak, die gesloten is omdat de uitbater in de gevangenis zit, en dan de eerste halal slager, de tweede halal slager, de derde halal slager, dan de religieuze islamitische boekhandelaar en de islamitische kledingzaak, die niqabs verkoopt… “
Auteur-journalist Fabrice Lhomme onthulde dat de helft van de 1.5 miljoen inwoners van Seine-Saint-Denis moslim is en dat hij deze vaststelling op meerdere onderzoeken gebaseerd heeft.