4 gedachten over “Feesboek

 1. Deze commentaren illustreren de mateloze en tergende arrogantie en pretentie van dit geïmporteerde soort!! De grootste verantwoordelijkheid ligt echter bij de politieke verantwoordelijken die uitblinken door een zelfde mateloze en tergende lafheid en kruiperigheid. In een normaal land zijn deze commentaren ondenkbaar, en moest er dan toch een onverlaat mee voor de dag komen, had hij binnen het uur zijn valies kunnen pakken Nu heerst er een oorverdovende stilte.
  Om het Vlaams Blok aan te vallen kende de moed, durf en ijver echter geen grenzen.
  Bij deze politieke verantwoordelijken moet echter ook het “laffe kruiperige klootjesvolk” geteld worden dat er voor stemt.
  Het toppunt werd echter bereikt in Zweden, met de commentaren van de vorige eerste minister Reinfeldt(=een zo gezegde rechtse). Uit deze commentaren blijkt dat Zweden een land is dat toebehoort aan de immigranten.!!!
  Dit bevestigt eens te meer dat deze massale vreemdelingen invasie(en dus geen immigratie) een “massavernietigingswapen” is, dat wordt ingezet tegen onze westerse beschaving. Deze vreemdelingeninvasies zijn de “kern” van het probleem, al de rest volgt eruit. Reinfeldt onthult dan ook de verborgen agenda achter deze invasies.
  Deze verborgen agenda verklaart dan ook de razernij waarmee men de tegenstanders van deze invasies te lijf gaat !!
  http://whitegenocideproject.com/former-swedish-pm-sweden-belongs-immigrants-swedes/
  T.a.v. de redactie : het voormelde bruggetje eventueel op de webstek plaatsen, gezien niet iedereen de reacties leest. We worden immers niet elke dag geconfronteerd met een dergelijk openlijke verraad!!

  • Openlijk verraad komt men ook tegen bij het eigen volk, kijk maar wat de NBA doet, is dat geen verraad

 2. Abou Cha Cha heeft ook zoiets gelijkaardig gezegd ” als ge je niet kunt aanpassen trap het dan af ” Heeft den Ansar Mo-ende- hammed nog geen verblijfsvergunning gekregen met de nodige , politieke , steun en begrip voor het land b zoals zijn exotische gelijkgestemde broeder

Reacties zijn gesloten.