EU-reisgids

In 't verzet frontex ferryEU-reisgids

Frontex en de verenigde EU-veerdiensten verzorgen niet slechts het transport van de importmenschen.  De uiteindelijke reisbestemming moet goed overlegd worden.  Frontex heeft daarvoor een brochure uitgegeven – zeg maar een reisgids – om de nieuwkomers de keuze van hun eindbestemming te vergemakkelijken.

Deze brochure, die eigenlijk niet voor onze ogen bestemd was, geeft aan de geïnteresseerde toerist uitgebreide informatie welk land de meeste sterren bij de all-in aanbiedt.

eu schuldHet informatieblad, ontworpen voor intern gebruik, is in verkeerde de juiste handen geraakt: mensensmokkelaars kunnen hun klanten reeds aan de Prachtlandelijke kusten aan de hand van de reisgids hun keuze laten bepalen alvorens aan de reis naar de EU-jackpotlanden te beginnen.
Het is geen toeval dat de ‘vluchtelingen’ nèt dié landen uitkiezen waar de grootste verrijking voor het rapen ligt.   Hoe valt het anders te verklaren dat vooral Duitsland, Nederland en de Scandinavische landen tot de favorieten behoren?  Het land b staat in onderstaand lijstje niet vermeld.  Waarschijnlijk de schuld van het Vlaams Belang.

Frontex

Ctrl + voor vergroting op uw scherm

De brochure bevat zelfs de contactgegevens van de mensensmokkelaars en de prijzen van een reisticket, van haven naar haven, naar een strand, naar een vooraf bepaald GPS-drenkelingenpunt… Men kan ook het comfort van het vervoermiddel bepalen.  Alles heeft tenslotte zijn prijs.

Frontex2
Men overweegt ontradingsacties ter plaatse.  Bv. door advertenties of video’s in de Prachtlanden te tonen van weerkaarten en varkensmestbedrijven, van verplichte inentingen en voorschriften van gescheiden sorteren, van vrouwelijke artsen en een molenwiekende Vrhfstdt.

Schuldig verzuim

Dat de EUSSR perfect op de hoogte is van de illegale immigratie mag blijken uit onderstaande leerrijke documenten.  Zelfs al zouden deze rapporten enigszins “gefatsoeneerd” zijn, dan nog blijkt dat de toestand ronduit dramatisch is.  En dat de EU niets beter weet te verzinnen dan ze aan de kusten te gaan opvissen en uitgebreide verslagen te schrijven.  Wie dit durft aan te klagen is uiteraard een racist, een nazi, een fascist, een moordenaar…

http://www.eeas.europa.eu/delegations/un_geneva/documents/press_corner/news/20141210_protection_at_sea_-_presentation_accompanying_speech.pdf

http://frontex.europa.eu/assets/Publications/Risk_Analysis/Annual_Risk_Analysis_2015.pdf

http://frontex.europa.eu/assets/Publications/Risk_Analysis/Annual_Risk_Analysis_2014.pdf

Tot slot, lieve kijkbuiskinderen, het is niet allemaal kommer en kwel.  Onze redactie wil u attent maken op het perverse  positieve kantje van de verrijking:  de toenemende werkgelegenheid!  Volg bruggetje naar de Volkskrant.  Onze regering laat duidelijk steken vallen!

FT

8 gedachten over “EU-reisgids

 1. In de brochure bestemd voor blijvende , nog geen nagel voor hun gat krabbende toeristen , werd in de brochure reeds een begin gemaakt voor snelle integratie en betere automatische verdeling in de Europese OCMW landen . Ze werden enkel in de taal van het keuzeland gedrukt , dus geen vertaling in het Arabisch. Zo kan niemand ontsnappen aan liefdadigheid of gedwongen liefdadigheid .

 2. De EU organiseert de exodus vanuit haar 2 immigratiecentra, officieel EU-vertegenwoordigingen genoemd, in Bamaco en Benghazi. Zij huren de mensensmokkelaars en betalen hen. En in Malta zit het hoofdkwartier, EASO genoemd: European Asylum Support Office. Alleen daar al werkt bijna 100 man. Dit zal blijven duren zolang D blijft smeken om meer.

 3. Lap, een grote tegensslag voor Frans.
  Lees ik toch in KOPP online, Informationen, die Ihnen die Augen Öffnen een blog dat zich dus bezig houdt met ons de ogen te openen, over de ‘Völkerwanderung : Römisches Reich ging an Einwanderern zugrunde’.
  Een vrije geschiedkundige, Dr Wolfgang Kaufmann, een DUITSER, weet ons dat .te vertellen.

 4. Inderdaad, geachte Redactie, door Europa èn het afschaffen van de binnengrenzen (Schengenverdag) zijn wij véél RIJKER geworden: reeds 660 rondtrekkende inbrekersbenden bekend in dit onland. (bron: hln van 28/07/2015) , wie doet dàt ons na… 🙁

  • Benieuwd hoe zij weten te ontsnappen aan de belastingcontroles!

   • eenvoudig door in de politiek te stappen ! dan worden de grootste diefstallen legaal

 5. Rene, partijen met vreemdelingen zullen geboycot worden “op alle vlakken”.
  Ja Victor, daarom zijn de achterdeur en de voordeur en de ramen altijd goed gesloten, nooit wordt de deur geopend als de bel gaat, eerst kijken via camera wie er staat en vragen wat hij/zij komt doen, indien geen duidelijk antwoord volgt automatisch “bye bye” met nog steeds een gesloten deur.

Reacties zijn gesloten.