Vrhfstdts agenda

Verhofstadt persoonlijke belangen in Oekraïne?

Guy Verhofstadt krijgt persoonlijk €190.000 per jaar gestort van twee miljardairs, die graag in Oekraïne naar Schaliegas willen boren (fracking). Daarom moet dat land, plus alles wat er tussen ligt, zo rap mogelijk de Europese unie in worden gerommeld. Daarbij worden criminele handelingen van corrupte bankiers en politici in die landen door de vingers gezien of zelfs gesubsidiëerd. De vergrote unie krijgt vervolgens uniforme milieuregels, dezelfde als de VS, om dat fracking mogelijk te maken.

Bij deze rücksichtlose uitbreiding wordt er niet op mensenrechten of criminaliteitsbestrijding beoordeeld. Ook als we een land aantreffen waar een maffiabankier zijn land leegrooft, dan doen we daar niet moeilijk over. In het handelsverdrag waarmee fracking overal in Europa is toegestaan speelt Open VLD een frappante rol: bij de verkiezingen is de partij hier omwille van het milieu kritisch over, maar in EU-Brussel wordt het recht om fracking op eigen grondgebied te verbieden juist bij de nationale parlementen weggehaald.  Lees verder….

Met dank aan Willy DR voor de tip.

6 gedachten over “Vrhfstdts agenda

 1. Ik had liever Verhofstadt gezien in de rol van dat kieken ! Laten we hopen dat het ooit zover komt . Wie kan mij het adres bezorgen van die twee miljardairs ( of ene ) ik zou graag een duurzame vriendschap willen sluiten !

  • Eérst “verder lezen”, beste Rene, en dan de blauwe tekst over die corrupte bankiers aanklikken… aldus komt U terecht op de site van “De Consument”.
   Dààr kunt U vlot (meermaals) de naam lezen van een Moldavisch politicus, ge- (of / en) bekend voor wapenhandel, een kanaal voor witwassen ( reeds geweten voor 20 miljard euro), en… gedwongen prostitutie met soms slachtoffers van 12 jaar (sic !)
   Zijn naam is gemakkelijker om lezen dan om uit te spreken;
   Vladimir Plahotniuc. 😉

 2. Arrogantie, hoogmoed en pakken, pakken, pakken het is feest zijn de zaken die ik van VRHFSTDT ken.
  Voor het overige zal ik moeten wachten op zijn dood om te weten te komen wat die man nu eigenlijk gedaan heeft, als de kranten er vol van zullen staan en lofrede zullen gehouden worden over zijn roemrijk leven.

  • … we zouden kunnen overwegen voor zijn lijfelijk afscheid een handje te helpen… aan zijn elogie uiteraard…

 3. Nog een exploot van Verhofstadt in het volgende bruggetje over Sabena en Swissair
  http://www.deconsument.com/gone-with-the-winst/
  Als men Verhofstadt bezig ziet en hoort, dan ziet men vooral de “logeman” in dienst van de occulte machten achter de NWO, voor wie de EUSSR een instrument is, om deze NWO door te voeren.
  Als men Oekraïne wil begrijpen dan moet men de moed hebben te zeggen wie daar momenteel aan de macht is, en wie deze aan de macht heeft gebracht, en waarom.
  Dit “waarom” kan niet los gezien worden van de toestand in het Midden Oosten, waarbij Syrië een doorslaggevende rol speelt. Syrië(van Assad) dat gesteund wordt door Rusland. Rusland dat op het laatste ogenblik een invasie van Syrië heeft verhinderd door de “Westerse mogendheden”(sic).
  Het resultaat was dat in de voortuin van Putin een front werd geopend.
  Ondertussen wordt Oekraïne geplunderd, en is het een bodemloos vat waar EUSSR belastinggelden worden verkwist. (zoals ook met Griekenland het geval is).
  Terzelfder tijd zijn er de sancties tegen Rusland, waar alleen de EUSSR de gevolgen van draagt.
  Een raming :
  http://de.sputniknews.com/wirtschaft/20150728/303499382.html
  In beide gevallen (Oekraïne en Griekenland) worden de beslissingen genomen door de machten in New York en Washington, op kosten en ten koste van de belastingbetaler in de EUSSR, en dit met behulp van verraders en collaborateurs die in alle landen van de EUSSR aan de macht zijn.
  Zoals in Griekenland, spelen in Oekraïne (geo)politieke en oliebelangen (met pijpleidingen) een doorslaggevende rol.
  Het werkelijke doel is niet Rusland, maar Europa…!!
  Dit blijkt ook uit de massale vreemdelingen invasies.
  http://www.contra-magazin.com/2015/06/fluechtlinge-sollen-europa-zusammenbrechen-lassen/
  Verhofstadt zijn activiteiten vallen dan ook onder de strafbare medewerking met criminele organisaties.

Reacties zijn gesloten.