En opnieuw bleek een minderjarige “vluchteling” meerderjarig

Österreich: Vergewaltiger lockten Leonie (†13) über Insta in Falle

U herinnert zich waarschijnlijk nog de moord op de 13-jarige Leonie die door vier Afghaanse geweldenaars (sommigen met een strafblad) gedrogeerd, uren lang zwaar mishandeld, verkracht en vervolgens gewurgd en als een stuk vuil weggegooid werd. (zie artikel onderaan).

Het is niet voor het eerst dat pas bij een misdrijf blijkt dat een geïmporteerde tiener uit de zandbaklanden in werkelijkheid verschillende jaren ouder is dan hij aan de overheid opgegeven heeft… en waaraan de “bevoegde” instanties niet durven te twijfelen.

Ook nu werd dit weer vastgesteld – volgens een medisch onderzoek zou een zgz. 16-jarige Afghaanse puber, die samen met drie andere Afghanen, verdacht wordt van de moord op de 13-jarige Leonie, een pak ouder zijn dan door hemzelf aangegeven toen hij “bescherming” vroeg in Oostenrijk. Na een medisch onderzoek zou op 14 juli 2019 blijken dat één van Leonie’s beulen een leeftijd van 20.6 jaar opgekleefd gekregen hebben. Zijn advocaat ontkent; op hem maakt het lieverdje niet de indruk al de volwassen leeftijd van 18 of 20 bereikt te hebben.

En waarom is dit belangrijk? Wel omdat jonge criminelen mogen rekenen op meer begrip én op een lagere straf. Als de b.g. niet-minderjarige in juli 2019 al 20 jaar oud was, dan is hij nu – tijdens de Leonie-moord – 22 jaar en zou theoretisch levenslang kunnen krijgen. Zou.

De moord op Leonie herinnert aan de moord op Mia die op 27 december 2017 in Kandel door een zgz. 15-jarige Afghaan – eveneens een “beschermingzoekende parel” met talrijke messteken vermoord werd. Mia’s vader liet na de moord optekenen: “Nooit ofte nimmer is hij slechts 15 jaar oud. Wij hopen dat wij nu, n.a.v. het proces, zijn echte leeftijd te weten komen.” De asielaanvraag van Mia’s moordenaar werd maanden voor de moord al afgewezen. De dader kreeg slechts 8 1/2 hechtenis…

Een soortgelijk scenario speelde zich af in Freiburg, oktober 2016, met de moord op de 19-jarige studente medicijnen Maria Ladenburger door nog een beschermingszoekende zandbaklander, Hussein Khavari, eveneens door de Duitse overheid erkend als minderjarige asielzoeker. De rechtbank van Freiburg veroordeelde hem in maart 2018 tot levenslang. In dit geval kon door een medisch onderzoek elke twijfel omtrent zijn leeftijd weggenomen worden: toen hij Mia vermoordde was hij minstens 22 jaar oud. Zijn vader gaf immers tijdens een telefoongesprek met de rechtbank toe dat zijn zoon in 1984 geboren was… wat betekent dat Hussein in de herfst 2016 zelfs ouder dan 30 was!

Zijn ze bij de jeugdinstellingen bij de “goedkeuring” der minderjarige vluchtelingen-zonder-papieren ziende blind?

Door als “minderjarige onbegeleide vluchteling” geregistreerd te worden krijgen de zandbaklanders niet slechts een zeer omvangrijk pakket steun, ze krijgen ook de mogelijkheid te studeren en nemen zelfs gegeerde studieplaatsen van bio-Duitsers af. Je kan je ook de vraag stellen of ze met hun toekomstig slachtoffer überhaupt kennis gemaakt zouden hebben als ze hun echte leeftijd zouden opgegeven hebben. Al te dikwijls weigeren instanties vluchtelingen op hun leeftijd te onderzoeken – u kent het riedeltje “inbreuk privé sfeer” – met als logisch gevolg dat er misbruik van gemaakt wordt. Pas als ze een ernstig misdrijf begaan, dan wordt er plotseling wel naar hun leeftijd gekeken omdat die de strafmaat bepaalt.

Hoeveel er onder de radar blijven is niet bekend. In Oostenrijk werd bv. in het jaar 2016 de helft der asielzoekers, die zich als minderjarig meldden, onderzocht en dat waren afgerond 2300 personen. De testresultaten gaven aan dat 40% van hen ouder was dan oorspronkelijk aangenomen werd.

Of de zoveelste moord op een jong meisje of vrouw tot een bedachtzamer asielbeleid zal voeren… ???

Compact

Als u de twee onderstaande artikels over de moord op Mia en Maria opent, zal u merken dat de hierop betrekking hebbende video’s en afbeeldingen door een onzichtbare hand verwijderd werden. Het wordt met de dag erger…