En de regimepartijen zwijgen in alle talen

freiburg-maria-l-afghanischer-taeterEen jong meisje werd verkracht, mishandeld, vermoord, in het water gegooid door een ‘onbegeleide jongere’.

Midden oktober werd de studente Maria L. in Freiburg verkracht en vermoord.  Haar lichaam werd gevonden achter het Schwarzwaldstadion aan de oever van de  Dreisam.
De ‘vermoedelijke’ dader werd gevat.  Hij zit in onderzoekshechtenis.  De procureur en de politie hebben tijdens een persconferentie de details vrij gegeven.  60 mensen werden ingeschakeld bij het onderzoek.  Een reconstructie bracht aan het licht dat de 19-jarige studente de avond van 15 oktober tot 02’37” op een studentenfuif aanwezig was en met de fiets naar huis keerde.  Waar ze nooit aankwam.  Ze werd verkracht en verdronken in de Dreisam.  Men vond een zwarte sjaal met DNA van de vermoedelijke dader, DNA die nog niet in de Duitse archieven opgeslagen was.  Tevens vond men in een braambessenstruik een 18.5 cm lang pekzwart haar met een gouden randje.  Het haar past bij een man die men op de camerabeelden van tramlijn S1 gevonden heeft.  Hij heeft een opvallend kapsel, pekzwart, gedeeltelijk blond geverfd, in een staart bijeengebonden.  De politie concentreerde zich vervolgens op de tramlijn S1 en kon op 2 december de ‘vermoedelijke’ verdachte localiseren.  Zijn DNA komt overeen met het DNA op de gevonden sjaal.  DNA van een ‘onbegeleide jongere’ uit Afghanistan die in 2015 het Duitse Gutmenschentum opzocht.  Hij werd bij een gezin ondergebracht en zwijgt nu in alle talen.  In het verleden werd hij al eens beschuldigd van slagen en verwondingen, een klacht die volgens de politie niet bewezen kon worden.
De procureur had 6000 euro uitgeloofd voor tips die tot de aanhouding van de dader konden leiden.  Meerdere personen verhoogden het bedrag tot 35.000 euro.  1400 mensen werden tijdens het onderzoek verhoord en meer dan 1000 sporen geregistreerd.  Tevens werd er tijdens het tv-programma XY Ungelöst een oproep gedaan.

Nog dit: Het slachtoffer Maria was vrijwilligster bij vluchtelingenhulp Freiburg.

maria

11 gedachten over “En de regimepartijen zwijgen in alle talen

 1. Dit is een van de redenen waarom ik vind dat het voorstel om “woonbuddy” te worden (voorstel van Antwerpen) een zeer slecht idee vind. Zoals ik reeds meermaals schreef en ik het ook nu weer passend vind, als woonbuddy “zou je ‘s morgens kunnen wakker worden met over gesneden keel”.

 2. Het vervolg verhaal van Hussein Khavari: de zo gezegde zeventienjarige die vluchtte uit Afghanistan, was al gestraft voor hij als welkome gast in Duitsland en de stad van Salomon arriveerde.
  Hij heeft in mei 2013 op Korfoe een vrouw overvallen en ze van een rotswand geschoven. Het slachtoffer overleefde maar was zwaar gekwetst. Hij kreeg daarvoor 10 jaar gevangenisstraf. Normaal zou hij dus niet voor 2023 als onbegeleide minderjarige in Duitsland hebben kunnen arriveren, maar wat is normaal?
  In de stad van Salomon, Freiburg, leefde hij tot zijn hechtenis bij een pleeggezin. Dat pleeggezin kreeg van de ambtenarij, met als opperste ambtenaar Salomon, de ronde som van 120 tot 150 Euro/dag naargelang bijkomende behoeften van Hussein.
  De vergoeding voor een hoerenbezoek moet niet onder de noemer ‘bijkomende behoeften’ voorzien geweest zijn. Vandaar de verkrachting. Ik raad Salomon aan hier over na te denken, zodat hij de pleeggezin toelage kan optrekken.

  • “Normaal”… Als we goed kunnen rekenen zou de jonge man toen in Korfoe 14 jaar geweest zijn! Quod non. Intussen werden er foto’s en ander bewijsmateriaal bekend gemaakt waaruit blijkt dat hij een vlotte twintiger is.
   En wat betreft het hoerenbezoek: in enkele asielcentra worden waardebonnen verdeeld voor een bezoek aan genoemde dames.

 3. Hussein verblijft momenteel in het gevangenis ziekenhuis Hohenasper. De reden hiervoor is dat hij zelfmoordneigingen heeft. Vermits alle culturele neigingen van dat soort van nieuwkomers toch altijd geaccepteerd worden, begrijp ik niet waarom hij verhinderd wordt om aan deze culturele neiging te voldoen.
  Laat hem rustig zijn gang gaan, het zou nog heel wat gerechtskosten uitsparen.

Reacties zijn gesloten.