I.M. Leonie (13)

De 13-jarige Leonie werd door vier Afghaanse daders (sommigen met een strafblad) gedrogeerd, uren lang zwaar mishandeld, verkracht en vervolgens gewurgd en als een stuk vuil weggegooid. Om het enigszins “te plaatsen” werd er druk gespeculeerd dat Leonie het “zelf gezocht had” als vriendinnetje van een der daders. Niet dus.

En, omdat de Afghaanse herkomst der daders bekend gemaakt werd in de media, werd de zender oe24 door vermomde vrouwen bestormd. Zij zouden deel uitmaken van de groep “Alerta Feminista”, een Antifa-afdeling. Begeleid van wild geschreeuw, en “„Ganz Wien hasst oe24“ scanderend, bestormden zij de verkoopsafdeling en vielen meerdere vrouwelijke oe24-personeelsleden aan. Waarom? Omdat ze de “racistische berichtgeving” van oe24 wilden aanklagen!!!

De verantwoordelijkheid voor de bestiale moord werd volgens hun pamflet “het patriarchaat” in de schoenen geschoven. Citaat:

“Ihr sagt, sexualisierte Gewalt an FLINTAs ‒ Frauen, Lesben, inter, nicht-binäre und Trans-Personen ‒sei importiert. Wir sagen, Gewalt an FLINTAS ist die grausame Konsequenz einer sexistischen Gesellschaft, von Kapitalismus und Patriarchat.”

Geen woord erover dat het steeds opnieuw om mannelijke daders gaat, afkomstig uit de zandbaklanden waar vrouwen als bezit van hun mannen gelden. We kunnen ons borst nu al nat maken: nadat de VSA hun matten rolden in Afghanistan, zal er opnieuw een horde “beschermingzoekenden” naar onze contreien trekken… met alle gevolgen van dien.

Meer over het geweld van Antifa: Antifa – Die linke Macht im Untergrund.


1 gedachte op “I.M. Leonie (13)

  1. De toespraak van Mr Kickl van het FPÖ was striemend voor al de rest wat daar in het parlement zat te vegeteren. Hij deelde de ene na de andere kaakslag uit aan de verraders. Men kan dan ook begrijpen waarom de FPÖ uit de regering met de ÖVP werd gewerkt. Met uitzondering van de FPÖ, werd de moord op Leonie doodgezwegen door al de andere partijen. Moesten de rollen omgekeerd geweest zijn, dan zouden diezelfde “zwijgers” uitgeblonken zijn door een uitbarsting van razernij, waarbij een vulkaanuitbarsting in het niet verzinkt. Diezelfde nu “zwijgende” partijen die zopas een wet stemden om rechtse symbolen te verbieden :
    https://palnws.be/2021/07/oostenrijk-verbiedt-symbolen-van-rechtse-verenigingen/
    Cynischer kan het niet. Vooral het einde van zijn toespraak was indrukwekkend, toen hij één minuut stilte vroeg voor Leonie, en de ganse FPÖ fractie rechtstond, en al de rest bleef zitten. En zoals Mr Kickl het ook zegde : een beeld zegt soms meer van 1000 woorden. Leonie werd hier dan ook een 2de maal onteerd, ditmaal door schurftige verraders, en waarbij deze dan de facto eer bewezen aan het standbeeld van de “Onbekende Verkrachter” in Berlijn. Verraders aan wiens vuile poten het bloed kleeft van alle slachtoffers van de “multikul” terreur. Verraders die het Coudenhove Kalergi plan uitvoeren in opdracht van de 2 Olifanten in de kamer, en die hiervoor hun eigen volk op alle mogelijke manieren verraden en verkopen, op de meest smerige manier. Dit kan alleen maar het werk zijn van politieke psychopaten, van het gevaarlijke soort. En die vindt men bij alles wat links is, van welke kleurschakering ook. Politieke psychopaten, die alles wat er aan slechtheid is in de wereld, in hun lijf hebben en dat dan verborgen onder een politieke dekmantel, met duivelse slogans. En afgezien van het geweld, zijn “leugens en bedrog” het kenmerk van de politieke psychopaten. Een volk dat zijn kinderen laat vermoorden door bezetters, is zoals Mr Kickl het ook zegde, op weg naar de ondergang. En ondertussen maar lullen over de “nazi’s….”. Ik hoop nu op een Vlaamse versie van Mr Kickl !!! En meer dan ene is nog beter, want zoals reeds gemeld in een andere reactie, is de toestand dramatisch en als er geen verzet komt die naam waardig, dan bestaat Vlaanderen niet meer in 2030. En met stamelend te staan bedelen zal men er niet komen, een onverdachte bron, met een uitspraak van de Grote Lijder :
    http://philippeclerick.blogspot.com/2016/03/elsschot-bart-en-ons-ida.html
    met citaat : “Hij citeert de regels ‘Weet nu dan dat uw stem door niemand wordt aanhoord, zolang gij stamelend bidt, en bedelt bij de poort.’ En hij voegt er trots aan toe dat hij nog nooit beschuldigd werd van stamelend bidden en bedelen aan de poort. Nee, zo ziet hij er niet uit. …. “ (=einde citaat). Hier past enkel het citaat bij van Cicero over de verrader, bij voorkeur in het Latijn, en voorgedragen in de tempel, onder het goedkeurend oog van de Edelachtbare !!!

Reacties zijn gesloten.