Eén op één: Filip Dewinter

gidsplaatjeWie het programma Eén op één van de KRO-NCRV van gisteren gemist heeft, kan het hier herbekijken. Filip Dewinter als centrale gast over illegalen en de samenwerking van de eurokritische partijen tijdens en na de Europese verkiezingen:

http://eenopeen.incontxt.nl/seizoenen/2014/afleveringen/19-02-2014

FT

6 gedachten over “Eén op één: Filip Dewinter

 1. In tegenstelling tot de vraaggesprekken op 0000, VTM, ATV, laat men Filip uitspreken.
  Hij wordt ook bij aanvang en op het einde de hand geschud door zijn interviewer. Wat de vragen betreft werden er aardig wat oude koeien uit de (Amsterdamse) gracht gehaald. Men wilde hier enkel aantonen dat een samenwerking met de PVV van Wilders “blijkbaar” niet zo voor de hand liggend was, vanwege verschillende opvattingen over bepaalde thema’s. Dit was een vraaggesprek waar ik kon naar kijken zonder mij druk hoeven te maken in boertige onderbrekingen van de interviewer. Men kan bij de 0000, VTM, en ATV hier veel van leren. Op naar de 10%.

  • Vermits er een hoog percentage van de Golfbrekers-bezoekers in het buitenland woont, proberen wij dergelijke programma’s toegankelijk te maken via een bruggetje. Voor zover het mogelijk is natuurlijk.

   • Ik heb geen twijfels , dat Golfbrekers ook belangstelling geniet in de prachtlanden door Moslims die voorlopig nog in hun thuisland wonen . We hebben al twee reactie’s gekregen . Iemand die ons op het hart drukt dat hij een “echte mens” is , daar twijfel ik geen ogenblik aan ! Ook een Moslima die ons verteld dat de Islam een vredelievende , verdraagzame godsdienst is , maar dat wisten we al .

 2. Manman, wat een vooringenomen presentator! Hij kon bijna voor de rode zender gaan werken! Ok, hij schudt FDW de hand op ‘t einde, maar ik vermoed dat hem dat moeite moet gekost hebben. Bij momenten kon hij bijna zijn walging niet onderdrukken.
  En hij laat hem niet steeds uitspreken, hij onderbreekt hem zelfs behoorlijk veel. En spijkers op laag water zoeken! Hallo zeg! Wat kan FDW nu weten welke soort mensen allemaal lid zijn van zijn partij? Een tweet van een volslagen onbekende voor de voeten gooien van FDW en dan doen alsof dat een beetje de algemene connotatie is bij alle leden van heb VB. Sterke journalistiek, amai! Triestig hoor! Zou de presentator dezelfde vraag stellen aan iemand van de PVDA, die zeker wel wat extreem linksen in hun rangen hebben? Ik vraag het mij af…

  • Inderdaad, we zijn het volkomen met u eens. Waarschijnlijk was het de haat tegen Wilders die hij door de komst van FDW kon ventileren.

   • Geachte redactie,
    Laat ons even eerlijk zijn, het ging er toch redelijker aan toe dan op onze flutzenders hé. Tegenover andere partijen zou de op en instelling van de interviewer zeker gematigder zijn. Maar we hebben hier al erger gezien hé.

Reacties zijn gesloten.