Duitsland: “20 miljoen moslims in 2020”

Duitsland: “20 miljoen moslims in 2020”
door Soeren Kern

⦁    “We importeren islamitisch extremisme, Arabisch anti-semitisme, nationale en etnische conflicten van andere volken en een afwijkend begrip van maatschappij en wetgeving.” Gelekt Duits inlichtingendocument.
⦁    “We moeten duidelijk zorgen dat er limieten en quota voor immigratie komen. We kunnen niet de hele wereld redden.”  ” Markus Söder, Beierse minister van Financiën.
⦁    “We zitten in diepe problemen. De migratiecrisis heeft de potentie om regeringen, landen en het hele Europese continent omver te werpen. Waar we tegenaan kijken is geen vluchtelingencrisis. Het is een migratiebeweging die bestaat uit economische migranten, vluchtelingen en buitenlandse strijders.”   Viktor Orbán, premier van Hongarije.
⦁    “Ondertussen blijven de vluchtelingen richting Duitsland stromen – zo’n 10.000 per dag. De vluchtelingencrisis markeert een keerpunt. Het decennium dat verstreek sinds Merkel aan de macht kwam in 2005 lijkt met terugwerkende kracht een gezegende periode voor Duitsland, waarin het land vrede, welvaart en internationaal respect genoot terwijl het de grote wereldproblemen op afstand wist te houden. Dat gouden tijdperk is nu voorbij.”  Gideon Rachman, Financial Times.
Lees verder…

1 gedachte op “Duitsland: “20 miljoen moslims in 2020”

Reacties zijn gesloten.