Duitse onheilsprofeten in paniek…

… muteert coronahysterie van pandemie naar verkoudheid?

Ondanks de in Duitsland stijgende positieve testresultaten (… met o.a. bewezen onbetrouwbare tests) gaan de overlijdenscijfers steeds meer achteruit. En dat is slechts nieuws voor de onheilsprofeten. De virologen staan voor een raadsel: ondanks stijgende besmettingen, minder slachtoffers? Een wetenschapper verbonden aan de universiteitskliniek Essen houdt het voor “mogelijk” dat het coronavirus gemuteerd is en de gevaarlijkheid ervan afneemt.

Prof. Dr. Ulf Dittmer meent een mogelijke kering te zien. Hij sluit niet uit dat het slinkende dodenaantal op een mutatie van het virus duidt: “Er zijn inderdaad aanwijzingen dat het virus verzwakt. En het zou ook kunnen dat het virus in de loop der mutatie slechts nog een verkoudheid uitlokt.” M.a.w. een corona-verkoudheid. En wat gebeurt er tijdens een verkoudheid? Verhoogde temperatuur, hoesten, niezen, ademhalingsproblemen, minder reuk- en smaakzin. En wat doe je dan? Neusdruppels, hoestsiroop, eventueel puffertje gebruiken, binnen blijven, rusten, je afzijdig houden vooral van kinderen en ouderen, handen wassen… Uitzieken. Het is – dan – slechts een “verkoudheid”, nietwaar?

Coronavirus zeigt Anzeichen der Schwäche

Zelfs het gerenommeerde Robert Koch Instituut moest in de dagelijkse onheilsberichten toegeven dat de mortaliteitscijfers opvallend klein zijn; bv. dinsdag ll. waren er welgeteld 4 (vier), maandag ll. 1 (één) en zondag ll. nul (0), die aan de gevolgen van covid-19 stierven. In totaal gedurende de week van 12-18 augustus: 35 doden. Ter vergelijking: de algemene overlijdenscijfers in Duitsland situeren zich tussen de ca. 16.000 en 22.000 personen per week. (Corona – die gekaufte Pandemie).

Wist u dat er in bepaalde Duitse ziekenhuizen zelfs gedeeltelijke werkloosheid moest ingevoerd worden? Een zelfde scenario in Oostenrijkse ziekenhuizen en bij begrafenisondernemers. (…) Daar ligt het percentage coronadoden sinds mei bij 0.33% van alle overlijdens.

Langzaam komt men tot de onthutsende erkenning dat de Merkel- en deelstatenregeringen zich door de onheilsprofeten (zgn. experten) en de dito media laten opjagen hebben en het land op de rand van het bankroet drijven. De zgn. lockdown, die miljoenen bedrijven en ondernemingen in hun pure voortbestaan bedreigt, was een paniekreactie. („Nächster Lockdown bereits beschlossen“ – Sensations-Video sorgt für Wirbel).

De voor de lockdown-verantwoordelijke minister in NRW gaf dit zelfs toe: “Als we midden maart geweten hadden wat we nu weten, dan hadden we geen lockdown bevolen.” ZDF-Talk-Show bei Maybritt Illner en de daar aanwezige viroloog prof. dr. Jonas Schmidt-Chanasit knikte instemmend…

“De politiek heeft zich door een hysterische pers en door professoren die zelfs een varkensgriep als een wereldondergang verkocht hadden, laten vooruit jagen en het land lop de rand van het faillissement gedreven.”

In het land b is men nog niet zo ver. Integendeel: experte Erika Vlieghe sluit niet uit dat de mondmaskerplicht op school heel het jaar door zal opgelegd worden.

1 gedachte op “Duitse onheilsprofeten in paniek…

  1. @Redactie
    Dank voor deze info. Maskerplicht voor scholieren tot het einde van het schooljaar??? Zijn er dan nergens ouders die hier tegen protesteren? Diezelfde Van Gucht die nog niet lang geleden opperde dat maskers geen zin hebben is nu 180° gedraaid. Wie gelooft die “mensen” nog? Dit is ronduit onmenselijk! Wat een trauma’s zal dit gaan veroorzaken bij deze jongeren? Het is zelfs een grove schending van de rechten van de mens. En iedereen blijft maar slaafs achter deze zogenaamde experts aanlopen. Ongelooflijk. Dit gaat de geschiedenis ingaan als de grootste idioterie van na WOII.
    En ondertussen gaat de jeugd uit de bol bij massafeesten in Wuhan En hier? Uw muilkorf op. Niet te geloven.

Reacties zijn gesloten.