“Doelwitten van drones worden niet toevallig gekozen”

John Shipton, vader van Julian Assange

Over de CIA-politiek in het M.O.:

“Als u leest dat een trouwfeest verstoord werd dan is dit niet toevallig. Het is een doelwit, het is geen toeval. Het is niet omdat “men” een dansende groep mensen zag en dat “men” als reactie een drone erop af stuurde met een explosie. Zij vernietigen het hoogtepunt, de kern, van een samenleving. Het hoogtepunt van de samenleving is als twee jonge mensen samen komen. En de bronnen waarin de samenleving en bij uitbreiding alle levendige cultuur is vervat, zit in dit jonge paar dat een volgende generatie zal doen geboren worden.

Dàt is het hoogtepunt van het menselijk bestaan; het zorgt voor het voortbestaan van de mensheid, de cultuur en het respect voor de voorouders.

Wel, als men dit vernietigt, dan vernietigt men de innerlijke groei en het innerlijke leven van de maatschappij. De vernietiging van 7 miljoen mensen in het M.O. was een politiek. De creatie van 7 miljoen vluchtelingen tijdens de laatste 20 jaar, op zoek naar een thuis, de vernietiging van de samenlevingen waaruit zij kwamen en het in gevaar brengen van de samenlevingen waar zij naartoe trekken, dat is politiek. Politiek! Politiek! Politiek!

En, neen, ik peins er zelfs niet over om hun visie over te nemen, een geweer te kopen en mensen af te knallen. Ik zou wel de politiek willen zien ondergaan! Ik zou ze graag uit de macht zien verdwijnen. Ik zou hun instituties – met hun doodsagenda om de samenleving te organiseren – zien verdwijnen. Ik zou dàt héél graag zien gebeuren en ik werk ernaar toe op mijn eigen eenvoudige en bescheiden manier.”

Een klein stukje uit een indrukwekkend gesprek met een wijs man, de vader van Julian Assange, John Shipton. Je wordt er niet bepaald vrolijk van!

https://www.facebook.com/theSyriainsider/videos/3086696314894145

1 gedachte op ““Doelwitten van drones worden niet toevallig gekozen”

  1. Nogmaals het bewijs dat de gender hysterie een zet is om het traditionele gezin te ontwrichten. Of die genderidioten nog met een gerust kunnen slapen is de vraag van 1 miljoen. Als men eens van geslacht(?) verandert is dan kan men misschien nog een verdere loopbaan uitbouwen als manusje van alles in de seksindustrie.

Reacties zijn gesloten.