De Zevende Dag… op zijn best

In 't verzet 6 stop de leugens mediaWij hebben nu pas de uitzending kunnen bekijken en ergeren ons blauw aan de manier waarop het debat “geleid” werd.  De groen-linkse feeks mag ongehinderd Gerolf Annemans onderbreken en de les spellen.  De nullenzender op zijn best compleet met het belerend vingertje van het linkse fascisme.

Intussen heeft de hoofdredacteur van de door ons gefinancierde staatszender mandatarissen van het VB geblokkeerd op Twitter:

Permalink voor ingesloten afbeelding

5 gedachten over “De Zevende Dag… op zijn best

 1. Die NLse trut met haar dierlijke ‘g’ is helemaal typisch voor het door en door linkse NLse volk. Wilders heeft nog werk voor de boeg.

 2. In Nederland hebben we o.a. Frans Timmermans, die (extreem) rechts als grootste gevaar voor Europa ziet. Samson die zegt: “mensen die zeggen grenzen dicht” zijn harteloos. Enz. enz…….

 3. Wat een afgang voor die Nedelandse groene fluit, een nest kraaien valt er zelfs niet mee te vergelijken en zoiets vulgairs zit in die EU stal te parasiteren?
  Mensen wakker worden en die rotzooi afvoeren richting containerpark incl. die nul van een Belet, Verafstoot en co.
  W A A R D E L O O S U I T S C H OT.

 4. Kijken doe ik niet meer naar die haatspuwende programma’s. Dank zij vrienden die mij laten weten wanneer er Vl. Belang afgevaardigden aan de tafel mogen zitten, dan neem ik het op om door te spoelen tot wanneer ze aan bod komen. Meer moet ik niet weten van de soort die het hier naar de knoppen helpen

 5. Het Vlaams Belang zou daar beter weg blijven. Een weigering om nog deel te nemen, zal meer effect hebben dan zich op een dergelijke vernederende manier te moeten laten behandelen. Er is nu immers ook internet waar men momenteel nog grotendeels zijn boodschap kwijt kan.
  Nog ter zijde : de term links facisme is misleidend. Het gaat hier immers om socialisme, marxisme, communisme… en van een door de loge mafia’s gecontroleerde media kan men dan ook niets anders verwachten.
  De term fascisme(die ook gebruikt wordt als men het over de islam heeft) leidt immers de aandacht af van de ware aard van het ” rode beestje…”.
  Afgezien daarvan is Gerolf veel te braaf om een dergelijk links “krapuul” van antwoord te dienen. Daarvoor heeft men “haaien” nodig die hun prooien levend verslinden.

Reacties zijn gesloten.