4 gedachten over “Beelden uit een asieltrein

  1. Eindelijk kan ik terug reacties schrijven waarin ik mijn verontwaardiging kan uiten. Mijn echtgenote mag van geluk spreken dat ik geen Islammer ben anders had ik misschien mijn frustraties op dat minderwaardig wezen kunnen afreageren , door haar een flink pak kletsen te geven . Gelukkig heb ik een goede opvoeding genoten en grootgebracht in een beschaafd milieu met respect voor de medemensch en zijn attributen . Het gevolg van deze “goede” opvoeding is dat ik een Golfbrekers-fan ben . Als ik die troep zie , achtergelaten
    door die arme vluchtelingen voel ik me als mens eens te meer “verheven” boven die halve wilden . Dat moogt ge natuurlijk niet openlijk zeggen , want dan stigmatiseer je die “halve wilden” als tweederangsburgers en dan zijn groen en rood in alle staten . Zelfs een voorlopig apart statuut doet die Gutmenschen schuimbekken van woede . Het zou me niet verwonderen als er tussen die achtergelaten smeerlapperij menselijke uitwerpselen te vinden zijn . Met duizenden komen ze ons Europa bezetten . Slechts een minderheid zijn ons echt dankbaar en hebben respect voor onze manier van leven . We gaan spannende tijden tegemoet !

    • Bedenk dan maar eens dat de grootste vuiligheid reeds uit die trein weg is èn rondzwerft in Europa, beste Rene. Grrrrr !

  2. Eline De Munck zal zich daar totaal op haar gemak voelen. Dat voor mij totaal onbekende kind van 27 jaar mocht gisteren bij Van Gils komen vertellen dat uiterlijke schijn ons veel te veel in beslag neemt, bijgevolg zal ze zich 30 dagen niet wassen noch haar tanden poetsen.
    In die trein zal de geur die ze dan verspreidt geneutraliseerd worden door de stank van andere afval en ons het nut om zich niet te wassen hebben bijgebracht.

Reacties zijn gesloten.