De voorspelling komt uit

In mei 2021 schreef Doorbraak medewerker Lawrence Urbain een opiniestuk waarin hij waarschuwt voor een wereld met tweederangsburgers. Na beraad besloot Doorbraak het stuk toch niet te brengen omdat het leek op doemdenken. Daar dachten we deze week aan, toen de pasjesmaatschappij in Vlaanderen alsnog werd doorgedrukt. Misschien is het de moeite om eens te herlezen wat Urbain vijf maanden geleden schreef. En wat wij toen ‘overdreven’ vonden. Hier is het artikel alsnog. 

De keuze is aan u

Vrijdag 7 mei 2021

Al meer dan een jaar gaan wij gebukt onder maatregelen die een gigantische inbreuk vormen op onze vrijheden. Maar nu is er licht aan het einde van de tunnel, zo beweren politici en virologen. ‘Nog heel even doorbijten, dan zijn we er!’ Maar, waar zijn we dan precies?

Wij staan aan de vooravond van een wereld met eerste- en tweederangsburgers: zij die zich jaarlijks vrijwillig laten inspuiten met een nooit eerder gebruikt mRNA-vaccin waarvan de gevolgen op lange termijn totaal onbekend zijn, en anderen die hier – om allerlei redenen – kritisch tegenover staan. Wie een jaar geleden voorspeld had dat deze hele corona-saga zou uitmonden in zaken als een ‘corona-paspoort’, nodig om simpelweg naar de kapper of het café te mogen, zou weggezet worden als een complotdenker of ‘wappie’.

Lees verder…In mei vonden we deze opinie nog verregaand. Maar intussen… – Doorbraak.be

2 gedachten over “De voorspelling komt uit

 1. Ik wil toch onderstaande opmerkelijke bekentenis plaatsen onder dit artikel.
  Is er dan toch wat licht aan het einde van deze dystopische tunnel? Sommige mensen beginnen toch wakker te worden!

  Jan Tuijp van BZN (NL) biedt de ‘wappies’ zijn excuses aan: “Ik schaam me diep!”

  Jan Tuijp, de voormalig bassist en componist van de succesvolle Volendamse muziekgroep BZN, heeft via een zeer uitgebreide blog zijn excuses aangeboden aan de ‘wappies’ en ‘complotdenkers’. Hij schrijft: “Ik wil nu echter mijn excuses aanbieden aan al die -naar nu blijkt- wakkere mensen die ik voor gek heb verklaard toen ze mij 1 jaar geleden vertelden dat onderstaande zaken binnenkort werkelijkheid zouden worden, ik schaam me diep!!!”.
  In deze blog legt Tuijp aan de hand van een uitgebreide onderbouwing uit wat hij precies bedoelt met de ‘onderstaande zaken’, waarbij de nodige links en grafieken niet achterwege worden gelaten.
  “Wij [red. Tuijp en zijn vrouw] hebben sterke twijfel over de oorzaak van de maatschappelijke chaos en vooral ernstig verstoorde intermenselijke relaties in ons land, en in vele landen om ons heen”, zo opent Tuijp zijn betoog, om hier vervolgens een vraag aan de verbinden: “Heeft die nog wel te maken met volksgezondheid, vragen wij ons af?”
  “De wereld om ons heen staat bol van controle, dwang en vrijheidsbeperkingen, en zelfs in je naaste omgeving vooral van mensen die elkaar als vijand zien en n.b door de overheid tegen elkaar op worden gezet.”
  “En we hebben een vreemd onbestemd voorgevoel dat dit blijvend is, helaas…. want gezien onze leeftijd zou dan – om in muziektermen te spreken – het coda van onze levenswandel – in mineur eindigen…En dat hadden we ons anders voorgesteld.. ik zal het proberen in een aantal punten uit te leggen.”
  De punten die Tuijp uitgebreid afwerkt zijn onder meer de IFR die van 3,4% naar 0,5% ging, de IC-capaciteit, de ‘angstrein’ en ‘extreme bangmakerij’, de ‘polariserende overheid’, ‘liegende en manipulerende politici en journalisten’, de ‘naderende dictatuur’, de mondkapjes als gedragsexperiment, de QR-code, en het CO-2-budget.
  Over het bijgestelde IFR schrijft Tuijp het volgende:
  “Maar na die opluchting gevende WHO correctie van half april 2020 gebeurde er iets, wat op basis van de cijfers vreemd was; De extreme bangmakerij van de overheid en de MSM werden gewoon onnodig en ongewijzigd doorgezet.”
  “Dat was een cruciaal moment; volgens vele experts had toen het oude normaal weer hervat moeten worden om via “onschuldige” besmettingen vooral bij jongeren een muur van immuniteit rond de kwetsbaren op te bouwen.”
  Wanneer hij bij het punt ‘polariserende overheid’ belandt, grijpt hij terug op de rol van de mainstream media:
  “En nu zijn het weer diezelfde overheid en de MSM die opzettelijk tegenstellingen tussen gevaccineerden en ongevaccineerden initiëren, let wel tussen mensen, vrienden, en familieleden; om de vaccinatiegraad te verhogen, wordt steeds gezegd..”
  “Of probeert men het door Rutte c.s veroorzaakte structurele zorgprobleem ermee te verdoezelen. Of zijn er nog andere belangen?”
  “De grote vraag blijft: klopt dit allemaal wel? Mag een overheid zich van dergelijke onbeschaafde middelen bedienen? Past dit allemaal nog wel in een rechtstaat zoals wij ons zelf plachten te noemen? Waar gaat dit heen, vragen we ons in alle ernst af.”
  “Het door wanbeleid veroorzaakte structurele zorgprobleem wordt gewoon de ongevaccineerden even in de schoenen geschoven, en om de beleid makende politici tegen de talkshows & MSM te beschermen kunnen elk moment de mondkapjes en andere horror scenario’s je weer om de oren vliegen, met alle desastreuze gevolgen van dien…. het begin van ons beklemmende gevoel…”
  Vervolgens gaat hij verder over wat hij ‘liegende en bedriegende politici en journalisten’ noemt:
  “Er ontstaat steeds meer het beeld dat covid inzet is geworden van een politieke strijd, een onderdeel van de politieke agenda, net als immigratie, Europa of klimaat…”
  “Politici, die de aangewakkerde angst onder de bevolking misbruiken om zich te kunnen profileren met beleid er tegen, in dit geval dus anti-corona maatregelen en er niet voor schromen om op grote schaal – zoals dat in de politiek gaat -, te manipuleren, net als macht dienende journalisten.”
  Ook demissionair minister Hugo de Jonge blijft niet ongespaard in zijn betoog:
  “En dán is daar onze minister De Jonge die n.b over ons welzijn waakt, en meldt, dat ongevaccineerden het recht op zorg verspeeld hebben als ze ziek worden, “omdat ze anders ziekenhuisbedden bezetten van anderen”. Waar is onze beschaving gebleven?”
  “Het is triest, dat n.b een overheid bewust diepe polarisatie en ontluikende haat in de samenleving initieert, door ongevaccineerden af te schilderen als minderwaardigen en ze de schuld in de schoenen te schuiven van de zorgproblemen die n.b door diezelfde overheid veroorzaakt zijn. En NIET door ongevaccineerden, marktwerking in de zorg, of failliete ziekenhuizen…”
  “En dán het vaccin dat onvoldoende werkt, ook dáárvoor wijzen de verantwoordelijken met hun uitspraken de beschuldigende vinger naar de ongevaccineerden. Wat een dwaze wereld…”
  Hoewel Tuijp en zijn vrouw zelf gevaccineerd zijn, stelt Tuijp de werking van de vaccins nu ter discussie, hetgeen hij ter argumentatie tegen de QR-code gebruikt.
  “De laatste cijfers uit Belgie in acht nemend, kan worden vastgesteld dat gevaccineerden op z’n minst net zo besmettelijk kunnen zijn als ongevaccineerden…helaas.”
  “Maar ook dat gevaccineerden net zo vaak of zelfs vaker in ziekenhuizen en IC’s ( verklaringen UMC Maastricht en UMC Groningen) opgenomen moeten worden als ongevaccineerden.”
  “Wat de QR code nog met virussen of volksgezondheid te maken heeft kan ik met de beste wil van de v/d wereld niet begrijpen.”
  “Los nog van het feit dat gevaccineerden besmet kunnen zijn zonder het zelf te weten en dus een gevaar kunnen zijn voor anderen, ook andere (on)gevaccineerden, zonder dat die dat weten, en dat dit met de ongevaccineerde zelfs niet geteste persoon niet anders is (denk hier even goed over na) ..laat staan als deze ongevaccineerde persoon wél getest is.”
  De complottheorieën die Tuijp eerste wegwuifde -en die volgens factcheckers ook niet juist waren, somt hij op om te laten zien wat wel dergelijk werkelijkheid is geworden of dreigt te worden:
  COMPLOTTHEORIE Nr 1 (sept 2020)
  EU werkt aan een Europees Vaccinatie Paspoort met QR code
  COMPLOTTHEORIE Nr 2 (aug 2020)
  iedere burger krijgt persoonsgebonden pas met daarop CO2 verbruik
  COMPLOTTHEORIE Nr 3 (sept 2020)
  COVID 19 biedt een unieke kans voor persoonlijk CO2 -budget op QR code
  Hier te lezen:
  https://cafeweltschmerz.nl/jan-tuijp-van-bzn-biedt-de-wappies-zijn-excuses-aan-ik-schaam-me-diep/

 2. Inderdaad de voorspellingen komen uit, maar dan ook m.b.t. het enorme bedrog dat gepleegd werd bij deze Covid 19(84) samenzwering.
  Een recente analyse over de toestand in Italië :
  https://www.naturalnews.com/2021-11-03-italys-covid-death-tally-falls-from-132161-to-3783.html#
  met citaat :
  “Italy’s suspected covid death tally corrected from 132,161 to 3,783… this is where covid hysteria began, and it was 97% FICTION”
  Unethical, inhumane practices have been implemented in medical systems worldwide –
  Ever since the World Health Organization (WHO) declared a worldwide pandemic of SARS-CoV-2, medical systems around the world have handled hospitalized patients differently. Patients with any sort of respiratory symptom were isolated and separated from family members. “Out of an abundance of caution,” hospital systems made vague diagnoses, classifying anyone “suspected of covid” as an official case of SARS-CoV-2. These patients were viewed as highly contagious vectors of disease that should be isolated and put on mechanical ventilation. Efficacious treatments were bypassed. People dying on ventilators were classified as covid deaths “when covid-19 could not be ruled out as the primary cause of their death.” As terror and fear were propagated across the media, hospital systems put non-urgent, elective procedures on hold, suspending routine outpatient services that left many chronic patients without adequate medical care. Industrialized nations like Italy did not implement at-home treatment plans and did not distribute nutraceuticals and prophylactics to help control respiratory disease in the population. This caused populations to be dependent on an already overcrowded system that is not set up to deal with panic, ignorance and helplessness. As nations continue to put all their stock in retrovirus-contaminated influenza vaccines and experimental gene interference coronavirus vaccines, people continue to suffer and die, even as countless anti-viral, bronco-dilating, anti-inflammatory immune therapies exist… (=einde citaat).
  Zoiets kan geen toeval meer zijn, maar maakt deel uit van een Leninistische verrottingsstrategie, door handlangers van de 2 Olifanten in de kamer. De reacties in de voormelde brug zijn ook de moeite waard, alleen al om de “internetdrollen” aan het werk te zien in opdracht van de 2 voormelde Olifanten.
  De toestand in de ziekenhuizen kan het best geïllustreerd worden met de volgende bron :
  https://www.frontnieuws.com/de-meeste-dokters-en-ziekenhuizen-zijn-huurmoordenaars-van-de-staat-geworden/
  met citaat :
  “Artsen zijn hetzelfde als advocaten; het enige verschil is dat advocaten je slechts beroven, terwijl artsen je beroven en je ook doden. ∼ Anton Tsjechov
  De kiemtheorie was de ondergang van de moderne geneeskunde, en bijna elke eerlijke benadering van gezondheid ging verloren, terwijl preventie, natuurlijke remedies en het wonder van het menselijk immuunsysteem werden vergeten ten gunste van geld, receptmedicijnen, dodelijke ‘vaccinaties’ en onnodige operaties. Artsen werden de werktuigen van het medische bedrijfssysteem, de farmaceutische industrie en het industriële ziekenhuiscomplex. Naarmate de tijd verstreek, werd deze situatie alleen maar erger, en nu heeft deze frauduleuze “Covid” pandemie-angst ertoe geleid dat artsen en ziekenhuizen vrijwillig betaalde moordenaars van de staat zijn geworden, al dan niet bewust, schrijft Gary D. Barnett. …” (=einde citaat).
  Ik verwijs naar de tekst in de brug, voor een volledige begrip.
  We zitten dan ook volop in een biologische, psychologische en economische oorlog tegen de bevolking, die gevoerd wordt door de “politiek – poco media – medische wereld” , in opdracht van de 2 Olifanten in de kamer. Dit alles moet ons voeren naar een communistische NWO dictatuur met een Sovjet terreur, waar de doodseskaders van de Tsjeka nu vervangen zijn door een vaccin, in feite een biologisch wapen. Het is minder bloedig, maar daarom niet minder efficiënt. Ondertussen wordt dan de waarheid hierover strafbaar gesteld.

Reacties zijn gesloten.