De vluchtelingenleugen, deel 1

vluchtelingen welkom, het einde van europaNiet te bekijken bij de poco media.  Die hebben het over de one-man show van de TV-flamingant,  de grote roerganger van de N-BA, medeondertekenaar van het chantage-akkoord met Turkije.  Hij wil de weggeefpolitiek en open-deuren-tactiek, zo snel mogelijk  doen vergeten door  nog eens stoer op zijn borst te kloppen en een ‘patriot act’ te eisen.  Met zo’n patriotten hebben we geen belgicisten meer nodig!

Met duizenden, tienduizenden, honderdduizenden trekken ze uit het M.O., Azië en Afrika naar West-Europa.  Zonder noemenswaardige hindernissen.  Een hek hier en daar.  Een natte broek of een voetblaar. Maar overal open armen behalve in enkele voormalige Oostbloklanden.

De importsecretaris geeft om de paar dagen een zucht op televisie, toont aan hoeveel hij er al heeft weten te overtuigen terug te keren, maar verder gebeurt er niets.  Niets wat maar in de buurt komt van een bescherming van onze eigen cultuur, onze eigen mensen, onze samenleving.  De rekening krijgen wij: letterlijk, zowel in het dagelijks leven als financieel.  Op de een of andere manier moet de gastvrijheid betaald worden.
En dan treedt de TV-flamingant op de voorgrond.  Even met de wenkbrauwen fronsen, ernstig in de camera kijken, ingestudeerd verontwaardigd en / of verontrust enkele zinnen predikend met daarin ‘verweven’ een beklijvend moment in het Latijn of een uitdrukking die de modale Vlaming naar zijn woordenboeken doet grijpen, en klaar is Kees.  De N-BA heeft weer een bocht gemaakt.  De zoveelste naar van een volwaardige regimepartij.

Keren we terug naar de zgn. ‘vluchtelingen’, de grotendeels economische toeristen met een verzonnen levenswandel.   ‘Bedreigd’ door te moeten werken voor de kost, door het vaderland te moeten verdedigen, door verantwoordelijkheid te moeten opnemen.  Liever op hun gat zitten in een koud, nat gastland dan hun eigen haard verdedigen tegen de indringer.  Lafaards.  Luiaards.  Profiteurs.   Euh…: vakkrachten.

Het Duitse weekblad ‘Junge Freiheit’ heeft een uitgebreide documentaire gedraaid ‘De vluchtelingenleugen’ met verschillende reportages over de desastreuze gevolgen.  Moet u bekijken.  Eerste deel.

FT

 

 

6 gedachten over “De vluchtelingenleugen, deel 1

 1. Merkels plan voor opname van (nog) meer “vluchtelingen” door de EU-staten
  (+ Zwitserland en Noorwegen) afgewezen…

  EU-Staaten lehnen Merkels Plan zur Aufnahme von mehr Flüchtlingen ab

  Deutsche Wirtschafts Nachrichten | Veröffentlicht: 04.12.15 18:39 Uhr

  Das EU-Ministertreffen für die Aufnahme von Flüchtlingen ist enttäuschend verlaufen: Angela Merkel Plan, erneut hunderttausende Flüchtlinge aus der Türkei aufzunehmen, ist gescheitert. Die EU-Staaten haben Mühe, die schon vor Monaten vereinbarte Quote auch nur ansatzweise zu erreichen.

  Verder lezen: http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/12/04/eu-staaten-lehnen-merkels-plan-zur-aufnahme-von-mehr-fluechtlingen-ab/

Reacties zijn gesloten.