De strop wordt dichtgetrokken.

Na de gesprekken tussen justitieminister Heiko Maas en een afvaardiging van Facebook wil nu ook de politie ingrijpen tegen “haatboodschappen” in het internet.  Als straf wordt de intrekking van het rijbewijs voorgesteld!

De Duitse politievakbond (DPolG) lanceerde bij het rioolblad Bild een idee om de vrije meningsuiting nog verder aan banden te leggen.  Wie haatreacties en propaganda in het internet verspreidt maakt zich strafbaar.  “Met boetes bereikt men niet veel, de intrekking van het rijbewijs zou eventueel de juiste strafmaatregel zijn.” verklaarde het DPolG-opperhoofd Rainer Wendt.  De straf moet snel en pijnlijk zijn.

Ter vergelijking: onze zgn. Syriëstrijders krijgen oom agent op de koffie…

Feind hört mit

RP

 

8 gedachten over “De strop wordt dichtgetrokken.

  • Maar er is een tijd geweest dat het anders was, discipline,gezag, welvaart en zo veel meer, maar nu zien we dat bij een pegida betoging in Duitsland 20.000 mensen deelnemen en in Sint-Niklaas 200 mensen, als er een klootjesvolk is, dan is het , het Vlaamse volk

 1. Ik ben zojuist tot een rare vaststelling gekomen “Ich bin auch ein Gutmensch”
  Ik wil al dieimport terug naar afzender sturen . Ik wil , al die groen en rode politieke Ubermenschen , de grootste weldoeners uit de geschiedenis , verbod opleggen om in de toekomst nog samenkomsten te organiseren en gebruik te maken van de media . Hun mandaat dient vernietigd en de meest vooraanstaanden moeten worden gestraft met opsluiting en gedwongen therapie . Ze worden beschuldigd hun eigen volk te verwaarlozen en hun cultuur te vernederen , ten voordele en op vraag van “niets-te-betekeners” waaronder veel krapuul en agressievelingen . Het straffen van mensen met oa gasboetes , die zich bedreigd voelen en dat duidelijk willen maken door te manifesteren. Het veroordelen van regeringen die hun land en volk willen beschermen tegen een horde tafelschuimers en avonturiers . enz enz ..”””.Ich Bin ein Gutmensch !”””

  • Ietwat “andere” interpretatie… Een “Gutmensch” is niet automatisch “ein guter Mensch”!

 2. FW: Zweedse stad Malmö zinkt weg in anarchie door moslimimmigranten

  De grootste Zweedse moslimorganisatie eist met de Koran in de hand dat de gelijke behandeling van mannen en vrouwen wordt afgeschaft.

  Malmö, met circa 300.000 inwoners de op twee na grootste stad van Zweden, is voor heel Europa het trieste voorbeeld van waar de totaal mislukte integratie van hoofdzakelijk islamitische immigranten toe leidt. De stad, waar inmiddels 30% van de inwoners van Malmö moslim is, lijdt onder een ware explosie van antisemitisme en criminaliteit. Volgens het Zweedse centrum voor Preventie van Criminele Delicten werd in 2012 1 op 4 (!) inwoners van Malmö slachtoffer van een misdrijf. Iedere maand worden er volgens de politie zo’n 200 mensen midden op straat beroofd, waardoor met name bejaarden hun huizen niet meer durven te verlaten.

  Nog maar 40% van de inwoners van Malmö is Zweeds. De Noorse media noemen de stad daarom cynisch ‘het Chicago van het Noorden’. De stad is er een in een steeds langer wordende rij van Europese steden waar het al gevolg van de massale toestroom van immigranten steeds slechter toeven is. Net als in bijvoorbeeld EU hoofdstad Brussel ontvluchten Joden Malmö omdat het met de dag onveiliger voor hen wordt. In een willekeurige Duitse stad zoals Nürnberg bestaat de bevolking voor 40% uit immigranten en in sommige wijken al voor 70%. Het immigrantenaandeel in de criminaliteit licht zelfs boven de 80%.

  Moord, beroving, plundering en anarchie

  Ter gelegenheid van de nationale feestdag roemde de Zweedse prins Daniel vorig jaar in de opera van Malmö het ‘nieuwe Zweden.’ Slechts 10 dagen later werd de 60 jarige Göran Nilsson pal voor het gebouw vermoord door één van deze ‘nieuwe Zweden’, uitgerekend terwijl hij net het politiebureau uitliep.

  Hele straten in Malmö zijn in totale anarchie vervallen omdat ze worden beheerst door jeugdige moslimbendes. Brandende auto’s en leeggeroofde winkels zijn duistere tekenen dat de politie de situatie nauwelijks meer kan beheersen. Op veel dagen kunnen gewone Zweden maar beter niet de bus of de trein nemen omdat conducteurs vanwege het regelmatige geweld niet langer controleren op geldige plaatsbewijzen.

  Linkse media hameren op ‘tolerantie’

  Omdat het overgrote deel van de Zweedse media net als in Nederland in handen is van ‘progressief’ en ‘links’ blijft men het mantra ‘tolerantie’ herhalen en wordt het geweld door moslimimmigranten gebagatelliseerd of genegeerd. De gewone Zweed begint echter langzaam in opstand te komen. Bloggers zoals Baron Bodissay spreken inmiddels van een dreigende instorting van de maatschappij en vrezen voor hun leven.

  Meer dan 5000 Zweden, voornamelijk vrouwen, zouden zich tot de islam hebben bekeerd. Volgens Helena Benauoda, voorzitter van de Zweedse Islamraad en één van deze bekeerlingen, zijn er echter al 400.000 niet in de officiële statistieken geregistreerde Zweden tot de islam toegetreden, ruim 4,5% van de totale bevolking.

  Steeds hogere eisen

  Het Sveriges Muslimska Förbund, met 70.000 leden de grootste islamitische organisatie van het land, eist al langer de aanpassing van de Zweedse wetten aan de moslims. Zo wil men de ‘beledigende en zondige seksuele voorlichting’ afschaffen, moeten er geen gemeenschappelijke zwemlessen aan jongens en meisjes meer worden gegeven en moeten zwembaden en sauna’s speciale vrouwendagen organiseren. Tijdens het vrijdaggebed moeten moslims vrij krijgen van hun werk en voor de bouw van nieuwe moskeeën worden rentevrije leningen geëist. Bovendien moet de gelijkstelling van man en vrouw -in ieder geval voor moslims- worden geschrapt.

  Europa buigt voor de islam

  In Zweden en Malmö zijn talloze dieprode waarschuwingssignalen te zien waar het ook in de rest van Europa naar toe gaat als de landen ruim baan blijven geven aan de overheersende religie van de meeste immigranten: de islam. Stap voor stap worden overal soms moeizaam verworven rechten, wetten en regels, het hele justitiële systeem en zelfs de totale cultuur aangepast aan de eisen van moslims en de streng islamitische Sharia. Zoals we al vaker hebben laten zien is het massa-immigratie programma van de Europese Unie juist bedoeld om de identiteit en eigenheid van de oorspronkelijke volken kapot te maken, zodat er uiteindelijk een politieke Unie kan worden opgericht.

 3. Wat is hier dan het probleem : De islam of de verraders, verkozen door nuttige idioten, die de rode loper voor islam uitrollen ???
  De term “Gutmenschen” is dan ook volledig misleidend, en leidt de aandacht af van de ware aard van dit soort. In het beste geval gaat het om nuttige idioten, in het slechtste gaat het over autochtoon “links krapuul” dat verblind door afgunst en nijd, wraak neemt en stemt voor linkse & loge verraders, onder het motto :”Soort zoekt soort, en soort verdedigt soort”.
  Trouwens er is in de grond niet veel verschil tussen de islam en alles wat links is.
  Ibn Warraq omschreef ten andere de islam als een mengeling van “Bolsjewisme en franse revolutie(=loge)”. Beiden zijn het symbool van een bloedige terreur.
  De islam en alles wat links is, zijn dan ook “psychopathiën” waarvan men een “godsdienst” en een “ideologie” heeft gemaakt.
  De islam is nu het wapen dat door alles wat links & loge is, wordt ingezet om onze westerse beschaving te vernietigen. (in het kader van de NWO).
  Als we de resultaten bekijken, in dit geval Malmö, verloopt alles dan ook volgens “plan”. Hoe meer str…op de mesthoop hoe beter!!
  Zoals in andere landen van de EUSSR dienen we voor de zoveelste maal vast te stellen dat de meerderheid van de bevolking stemt en blijft stemmen voor deze “verraders en collaborateurs”.
  Het gaat hier dan ook om een “collectieve zelfmoord” van de westerse beschaving.
  Dit is het probleem en het gevaar dat moet aangeklaagd en aangepakt worden.
  Als men de “brandstichters” wetens willens binnenhaalt en binnenhoudt, dan moet men nadien niet komen klagen!!(cfr Biedermann und die Brandstifter van Max Frisch).
  Het komt er dan ook op aan de verantwoordelijkheden te leggen waar ze thuis horen en dat zijn : ” de verraders verkozen door het laffe kruiperige en ook valse klootjesvolk”.
  Als men het probleem wil aanpakken, dan dient men in eerste instantie de oorzaken aan te pakken, en niet de kwalijke gevolgen. Dit vereist wel een juiste en volledige diagnose van de kanker, en bij het stellen van deze diagnose begint al het probleem!!!!

Reacties zijn gesloten.