Feind hört mit

Facebook.  Nogal wat mensen zijn eraan verslaafd.  Vinden dat ze hun dagelijkse belevenissen en diepste zielsroerselen aan de hele wereld moeten bekend maken.  Zolang het over brood en spelen, roddels en afslankingstips, of andere Story-thema’s gaat is het van een overbodig belang.  Maar nogal wat politiek incorrecte meningen worden ook via facebook verspreid.  En dat màg niét.

De Duitse minister van Justitie Heiko Maas gaat samenwerken met Facebook in een poging racistische commentaren op de sociale mediawebsite in te dammen. Bondskanselier Angela Merkel en Maas drongen er bij Facebook al eerder op aan om meer te doen tegen discriminerende uitlatingen op de website. De “toenemende xenofobie” wegens  de asieleisers-tsunami moet gestopt worden.

Duitsland wil er samen met Facebook en internetproviders voor zorgen dat de oorzaak haatdragende berichten zo snel mogelijk worden verwijderd.

FT

4 gedachten over “Feind hört mit

 1. Niet enkel Merkel en Maas , zelfs Onze Geachte Redactie heeft een automatische censuurknop ! Ik mocht dat onlangs nog ondervinden met een antwoord op de Frans met zijn reactie , naieve Europeanen . Ik neem het helemaal niet kwalijk want het is voor de redactie een maatregel om te kunnen “overleven” en niet zoals Merkel en Maas om hun beslissingen te kunnen ” verteren”

 2. Men dient zich geen illusies te maken. Met de huidige “moderne middelen” (wettelijke en vooral onwettelijke ) zijn er geen geheimen meer.
  http://www.spyshop.nl/#
  Ik bezocht deze zaak jaren geleden, en kreeg de mondelinge mededeling dat er voor alles een “oplossing” was!!!
  Intussen zullen deze “oplossingen” mee geëvolueerd zijn met de razend snelle ontwikkelingen in het ICT domein.
  We zitten dan ook volop in “1984” van George Orwell.
  Wat Maas en Merkel bedoelen met xenofobie, racisme en discriminatie..enz… is gewoon het zeggen en schrijven van de “waarheid”.
  Hier geldt dan de gevleugelde uitspraak van George Orwell :
  “In a time of universal deceit – telling the truth is a revolutionary act.”.
  Naarmate de problemen met deze invasies zullen toenemen, zal ook de vervolging van diegenen die de waarheid zeggen en vooral schrijven ook nog toenemen.
  Alles zal dan ook uit de kast gehaald worden, om deze “waarheid” strafbaar te stellen en te meedogenloos vervolgen.
  Een citaat van de webstek van zero hedge :
  ZERO HEDGE•
  Fri, 08/30/2013 – 16:25 | 3906477 Croesus
  I loved this quote from Zbigniew Brzezinski:
  (Souce: http://oathkeepers.org/oath/2013/08/29/brzezinski-%E2%80%98global-politi…)
  “Brzezinski’s call of warning to the “global political awakening” has only intensified in recent years. Last year during a speech in Poland, Brzezinski noted that it has become “increasingly difficult to suppress” and control the “persistent and highly motivated populist resistance of politically awakened and historically resentful peoples.” Brzezinski also blamed the accessibility of “radio, television and the Internet” for the “universal awakening of mass political consciousness.””(=einde citaat).
  Dit citaat zegt dan ook alles.
  Nog een citaat van een ervaringsdeskundige :
  “”Ein marxistisches System erkennt man daran, daß es die Kriminellen verschont und den politischen Gegner kriminalisiert”(=einde citaat)
  Alexander Solschenizyn
  Met de val van de muur verdween dan ook niet de DDR, maar werd deze uitgebreid naar de rest van Duitsland!!
  Duitsland is nu in feite de DDR van vroeger.. met dat verschil dat de Stasi toen niet over de moderne middelen beschikte waarover men nu wel beschikt, en men diende beroep te doen op een leger van “IM” zoals o.a. Erika.

Reacties zijn gesloten.