4 gedachten over “Het land b gaat geen grenscontroles invoeren.

 1. Intussen is duidelijk vanwaar de goed georganiseerde mensenstroom blijft komen: op vraag vd EU en op aanmoediging van Berlijn zijn de VN hun vluchtelingenkampen rond Syrie aan het leegmaken.

 2. En vlg een Libanese minister is 2à3% van wat in die kampen zit radicaal. Tussen de 160.000 moslims die Juncker (maandelijks?) in de EU wil verdelen zitten dus telkens 3000 à 5000 IS krijgers. Zelfs paus Fransiscus, de vleesgeworden Antichrist, krijgt schrik.

 3. Hoe zou men deze controles moeten organiseren?? Er is immers geen Rijkswacht meer, die dit vroeger wel voor mekaar had kunnen krijgen.
  Ook de logistiek ontbreekt daartoe.
  De politie is een verziekte en gepolitiseerde administratie, die men in het frans beter kan omschrijven als een “farce – ” in plaats van een “force de police “. Het is alleen als het tegen brave Vlamingen en rechtsen gaat,dat er nog van enige “slagkracht” sprake is. Bovendien zijn alle sleutelposities in handen van de “broeders” en “kameraden”, en is de rest van het systeem geïnfiltreerd door het “Paard van Troje” via de “diversiteit”(sic). De sabotage is dan ook gewaarborgd!!
  Het leger is dan weer een veredelde burgerwacht zo weggelopen uit één of andere operette!!
  Een nieuw augustus 1914 en mei 1940 zijn dan ook in aantocht. Alleen zullen de gevolgen nog dramatischer zijn, zonder kans op herstel.
  De grond van de zaak is dus niet dat men geen grenscontroles gaat invoeren, maar wel dat men ze niet meer “kan” invoeren omdat we met lege handen staan.
  Dit laatste is pas verontrustend.
  Over dit laatste aspect wordt echter valselijk gezwegen.

Reacties zijn gesloten.