Dé oplossing!

Een tip voor de importsecretaris: maaltijden verstrekken met het gebruik van  bestek kan een risico inhouden.  Uitlokking.  Verboden wapendracht.  Gewoon verbieden.  Iedere geïmporteerde krijgt een lepel en een plastic beker.  Met de handen eten mag ook.  Iemand ermee wurgen is verboden.

Ikea in Zweden verkoopt even geen messen meer
Nadat maandagmiddag in de Zweedse stad Västerås twee mensen werden neergestoken, haalt de manager tijdelijk de messen uit de rekken. De winkel zou maandag opnieuw opengaan.
De twee personen die maandag met een mes werden doodgestoken in een Ikea-winkel van de Zweedse stad Vasteras, zijn een 28-jarige jongeman en zijn 55-jarige moeder. De daders zouden twee mannen uit Eritrea zijn die in een Zweeds asielcentrum verblijven. Het filiaal in Vasteras, op 100 kilometer van de hoofdstad Stockholm, heeft beslist tijdelijk geen messen te verkopen.  Lees meer…

Symptoombestrijding.

Nieuw in het anti-messentrekkerij-assortiment: de halsbescherming biedt gegarandeerd weerstand tegen elke onthoofdingspoging:

FT

3 gedachten over “Dé oplossing!

  1. ZW is als D: knappe koppen en goede techniekers, zelfs prima designers, maar hou ze in godsnaam uit de politiek, zeker europees . Te veel socialisme is nl slecht voor uw gezondheid.

  2. Het gat in de markt is ontdekt “De Halshugga” in alle maten , voor Dames en Heren , alle kleuren ,behalve de regenboogkleuren want dat is uitlokking en “provocatie” het wapen voor de advocaten . Voor de kinderen is de Donald Duck of de Mickey Mouse reeks beschikbaar . Er zijn ook stoute exemplaren voor de moedigen onder ons die de kandidaat onthoofders doen knarsetanden ! Ze zijn extra sterk en beveiligd want ze zijn een tikkeltje uitdagend ! Aan de voorkant een vuist met opgestoken middelvinger .

Reacties zijn gesloten.