Helfie of selfie?

verkiezing2014 N-VA_DV6Het N-BA verkiezingsprogramma wordt voor de volle 100% uitgevoerd.

“We zijn er!”  Geen nagel om aan hun gat te krabben, maar zo’n verlengstuk van hun iphone mag niet ontbreken.

De importsecretaris gaat voor 10.000 bijkomende all-in-plaatsen zorgen.

Hoeveel minuten stilte gaan ze voor het leegroven van onze staatskas houden?

Permalink voor ingesloten afbeeldingFT

9 gedachten over “Helfie of selfie?

 1. In HLN is een zekere Jan Segers ons al twee dagen op rij in opiniestukken op een walgelijke en agressieve manier een ‘geweten’ aan het schoppen. Vooral die 61% die de asiel- en immigratie invasie niet zien zitten.

  • We hebben een vermoeden dat dit eerder contra-productief zal zijn. De geest ontsnapt stilaan uit de fles…

  • HLN is nu eenmaal een liberale krant, en liberaal=links, op maatschappelijk vlak althans. Op economisch vlak verdedigen ze ntl de zelfstandige en zijn appartementsblokken, vandaar: hoe meer immigratie, hoe hoger de huurprijzen, he beter voor hun kiezers.

   • Frans,
    Het is een “loge gazet”…!!
    De vrijmetselarij is immers één der drijvende krachten aan deze vreemdelingeninvasies.
    Een loge die ook de N-BA controleert.
    De samenzwering is dan ook duidelijk.
    Neem daarbij dan nog de pro EUSSR politiek van de N-BA .
    Wat heeft men dan nog nodig om de verborgen agenda’s op tafel te gooien???

  • Met elke dergelijke reactie komt er bij die 61% een half percentje bij. Is het u overigens ook opgevallen dat er de laatste tijd geen politieke peilingen meer verschijnen? Ra ra, waarom zou dat komen?

   • Een jaar of drie geleden klokte zo’n peiling nog af op72% tegenstanders van nog méér immigratie. Een hoernalist (VRT) vroeg de mening van Calvo, en toen heb ik het stomste antwoord gehoord dat maar enigszins mogelijk is: “Als dat klopt is het hoog tijd dat wij die 72% eens wat meer democratie bijbrengen”

    • Dat dit nu wéér de reactie van Links zou zijn, daar heb ik geen ogenblik aan getwijfeld. Ik vermoed overigens dat dit de bedoeling was vd enquete, en van de publicatie ervan.
     En dat hij de meerderheid wat meer democratie wou bijbrengen, is ook verklaarbaar vanuit links standpunt: als Rechts wint is het nl geen democratie, maar populisme.

 2. Prachtig schilderij van een onbekende meester . Het toont ons migranten die na een confortable tocht op een militair reddingsschip , voet aan wal zetten in het beloofde Europees land . Hun gelukkige gezichten staren vol bewondering en geluk naar het vrijheidsbeeld van Europa , waar Verhofstadt nog heeft voor geposeerd , vandaar het succes !

Reacties zijn gesloten.