De nullenzender ging de Molenbeekse mist in

mediamanipulatieRellen in Molenbeek?  Stenen en flessen gooien naar de politie?  Beschadigde auto’s?  Bedreigde pers?  Joelende ‘jongeren’?  Hysterische vrouwen? In heel de wereld werd erover schande gesproken.

Maar de nullenzender en de kijker heeft daar niets van gezien.  Als zelfs een tamme Bourgeois hiertegen protesteert dan heeft de minister van álle Brusselaars Sven Gatz in De Afspraak (hij is het beu dat Brussel altijd verketterd wordt) hiervoor een schitterende verklaring: het is net omdat de nullenzender zich aan de instructies van de politie hield dat er hierover niets uitgezonden werd…  Waardoor gisteren de hilarische situatie onstond dat in De Afspraak de gezagsgetrouwe nullenzender zich moest beroepen op beelden van concurrent VTM…

De Afspraak had trouwens een illuster gezelschap ‘deskundigen’ uitgenodigd.  Uiteraard mocht ‘vluchteling’ Abou Jahjah mocht niet ontbreken.  Die had de geruststellende verklaring: Salah Abdeslam zat bij een IS-militant verborgen en niet bij een brave Molenbekenaar…

De nullenzender danst steeds op een dunne koord: nieuws brengen of nieuws maken…

U kan de uitzending hier (her)bekijken.

Lees ook: Er is iets rot in gemeente Molenbeek

Missiles thrown at police in Molenbeek by Salah Abdeslam ‘supporters’ – their sick ‘HERO’

Jongeren gooiden stenen naar agenten, ambulance en pers

CNN: Het is gemakkelijker aan djhadisten literatuur te geraken dan een terrorist op te pakken die om de hoek woont

18 gedachten over “De nullenzender ging de Molenbeekse mist in

 1. Alhoewel enige tijd geleden …. het stond te lezen ende gedrukt , ik meen in HLN een uitspraak van Onckelinckx Laurette ……. “”Natuurlijk is Molenbeek veilig !”” en wie durft er twijfelen aan haar woorden !!

 2. ‘Natuurlijk is Molenbeek safe’
  05 december 2015 | Peter De Lobel,Jan-Frederik Abbeloos,Foto’s Jimmy Kets

  Laurette Onkelinx (PS) bijt van zich af. Ze pikt het niet dat Molenbeek wordt afgeschilderd als een vuilnisbak vol jihadisten. ‘Sharia4Belgium, dat was toch in Antwerpen, nietwaar?’ Toch wil ze samen met de federale meerderheid zoeken naar antwoorden op de terreur. ‘We moeten aanvaarden dat we, omwille van de veiligheid, aan vrijheid zullen inboeten.’

 3. De situatie is uit de hand aan het lopen. Zaventem en morgen andere plaatsen zullen het geweten hebben. Dit zal later in de geschiedenisboeken vermeld worden dat én de media, én de lokale en nationale politiekers van links, groen en midden, en de mensenrechtenbusiness met hun strontadvocaatjes en straatwerkertjes, enz… de rechtstreekse medeplichtigen zijn van de exponentiële groei van het islamitisch geïnspireerd terrorisme. De multiculturele “verrijking” die ons door de strot werd geduwd is zoals reeds door nuchtere mensen twintig jaar geleden aan het Trojaans paard werd vergeleken, een totale Leugen.
  België is weer een illusie armer (of rijker) en de sociale zekerheid mag de puinhoop oplossen die door altijd maar dezelfde crapuuls veroorzaakt werd.

 4. En intussen twee explosies in de luchthaven van Zaventem: 11 doden en 35 zwaar gewonden. Ook in de metro zou een explosie geweest zijn.

  • Wij kunnen gerust zijn: de federale regering volgt de situatie op de voet.
   Verschillende mensen volgen de raad van Sven Gatz al op en stoppen met Brussel bashen.
   Inmiddels heeft Abou Jahjah de daders van de explosie al aangewezen vermits hij volledig op de hoogte is waar ze zich bevinden.

 5. Ten tijde problematiek Seefhoek was het niet anders ook van dit multiculturele broeinest werd een fata morgana opgetrokken.
  Nog niet zolang heb ik het archief SOS 2060 (wijlen M.Schillemans)weg gedaan,toch wat deze buurtwerking destijds aankaarten wordt nu bewaarheid.Als onderontwikkelde racisten werden ze in de media voorgesteld,later als mestkevers.

 6. Gelukkig heeft het allemaal weer niets te maken met de islam,nietwaar pamperaars!!
  Oproep aan alle verantwoordelijken:

  WIJ WILLEN ONS LAND TERUG!!!

 7. Iedereen, zelf heel de wereld heeft het al gehoord die verschrikkelijk aanslag op de luchthaven en de metro . Ik vernam het via de Thaise televisie . Pak er nog een paar duizend binnen , lieve regering en geef hun alles wat hun hartje lust . Ik vraag me af , waren geen vreugdetaferelen van onze getinte broeders , vooral dan in Molenbeek . Ik was helemaal geen racist , ik beoordeel niemand naar huidskleur of ras , maar wel naar zijn daden en het logisch gevolg daarvan is dat ik (censuur)

 8. Dan gaven de Duitse nullenzenders al het nieuws waar de Duitsers op wachtten:

  Obama, de opperste Lord of War, heeft Cuba bezocht. Hij werd door Raoul Castro met een handdruk ontvangen en mocht een toespraak houden over mensenrechten. Een ontmoeting met Fidel stond niet op het programma.

  Bondspresident Gauck is met zijn maîtresse naar China. Zijn bezoek gaat in hoofdzaak uit naar zijn toeristische interesse. Hij werd door president Xi Yinping met een handdruk ontvangen en mocht een rede houden over mensenrechten. Zinvolle arbeid en eigen inbreng bij deze reis waren niet voorzien.

  De Beierse minister van Financiën, Markus Söder, bezoekt Israël. Hij werd door de vorige machthebber Simon Peres met een handdruk ontvangen. Hij mocht Yad Vashem bezoeken en een krans neerleggen. Hij heeft niet over mensenrechten gesproken.

  Angele Merkel is gisteren niet naar Griekenland gereisd. Ze heeft Idomeni niet bezocht en zich daar niet met de vluchtelingen solidair verklaard. Daarom heeft ze geen rede gehouden en niet over mensenrechten gesproken.
  Ernstige arbeid was op deze dag voor haar niet voorzien.

 9. Smeerlappen , lafaarden . Een vriend van mij zou morgen vertrekken vanuit Zaventem naar Thailand . Ik kan hem niet bereiken zijn GSM is voortdurend bezet. Ik hoop dat ze een van die smeerlappen levend te pakken krijgen dan kan hij
  Sven Marie als advocaat nemen , betaald door de Islaaaamorganisaties. Misschien kan hij hem vrijpleiten wegens procedurefouten ..Allahalul Akbar. Moest ge een van die smeerl….en lap op zijne smoel geven ge zou nog veroordeeld worden door ons “heerlijk” Belgisch gerecht

 10. Wat had men nu verwacht van de VRT.
  Een collaboratiezender in dienst van de belgische bezetter.
  Een zender wiens voornaamste opdracht er in bestaat om oorlog te voeren tegen alles wat Vlaams en rechts is.
  Een zender waar de door de NWO ingezette wapens op alle manieren worden gepromoot dan wel beschermd, onder het motto :” hoe meer str..op de mesthoop, hoe beter..”
  Een zender waar de sleutelposities in handen zijn van de mafia van de “broeders” en “kameraden”.
  Een zender waar de waarheid de leugen is, en omgekeerd!!
  Een zender bevolkt met “psychopaten” die hun eigen leugens geloven!!
  Een zender die fungeert als het “AIDS” om onze maatschappij van binnenuit te ondermijnen en te vernietigen.
  Een “etterbuil” die dan ook dringend moet weggesneden worden!!
  Waar zit Bartje ???

 11. Michel ‘wij wisten dat een terreuraanslag zou gebeuren. Hij IS gebeurd’.
  Zou Michel en zijn mede-wetenden niet voor de rechtbank moeten verschijnen wegens grote nalatigheid met moord als gevolg? Wat weerhield die wetenden om de burgers van dit land in te lichten over de nakende aanslagen?
  Trouwens, Michel, de burgers van dit land wisten OOK dat een aanslag zou gebeuren, alleen heb jij samen met je wetenden hen alle mogelijkheden tot zelfverdediging ontnomen en niet alleen dat maar ook hun STEM tot verdediging van lijf, haven en goed.

 12. @ redactie,

  in deze desastreuze uren is er stilte bij Golfbrekers. Moeten we ons zorgen maken? Waren jullie op het verkeerde uur op de verkeerde plaats?

  • Jein, zegt men in het Duits. In het ziekenhuis voor een behandeling.

 13. Waar zitten ze nu , onze geachte professor in de zeverologie , Coolsaet . De hooggeleerde die beweerde dat het krapuul van IS “”een ver van mijn bed show”” is . Waar zit zeepsmoel Bert Anciaux , die de moraalfilosoof Etienne Vermeersch het verwijt gaf dat hij aan het “zeveren” was en dat hij graag “menschen”(lees moslims) pijn doet . Wie doet nu ,wie pijn , mijnheer Anchiaux ? …. Wat we kunnen verwachten is dat we ons zeer argwanend gaan opstellen tegen al die zonnebank getinte smikkels en dat wij meer dan een armlengte afstand gaan nemen . Uiteraard gaan de rode ridders steigeren want het racisme en de ruk naar rechts zal zonder twijfel toenemen . Het personeel van het centrum voor gelijke kansen ter bevordering van het racisme zal nog veel werk krijgen . Het spijtige is dat de “goeden” mee gaan delen in de prijzen. ….Je kunt het mensdom maar in twee categorieen verdelen “””de goeden””” en “””de slechten””” weliswaar heeft de Islam een slecht punt omwille van de achterlijkheid en de vrije interpretatie van hun plezante Koran , die van “de goeden” vooral diegene met een laag IQ automatisch een slechte maken

Reacties zijn gesloten.