Europese islam? Gematigde islam?

Op een Duitstalig moslim facebookprofiel Muslim Stern wordt duidelijk gemaakt wat men denkt over de zgn. Europese of gematigde islam.  Ze zien het als een poging om de islam van binnenuit kapot te maken door de koranverzen te loochenen, hun betekenis anders te interpreteren of te vervalsen.   De boodschap is duidelijk:

“De islam is perfect zoals hij is.”

Nicht nur Muslime und ihre Einrichtungen werden heute von verschiedenen Gruppen angegriffen, sondern auch der Islam als…

Geplaatst door MuslimStern op donderdag 17 maart 2016

 

5 gedachten over “Europese islam? Gematigde islam?

  1. “gematigde” islam is passé nu spreekt eu van ‘vrijzinige’ islam.

  2. Islam is kanker, kanker is dodelijk dus moet die kanker met alle middelen bestreden en verdreven worden, geen enkele islamkankercel mag er overblijven.

  3. Koran , Islam !!
    Europa voor de Europeanen- Amerika voor de Amerikanen – Azie voor de aziaten-
    Australie voor de Australiers – Rusland voor de Russen , die werelddelen hebben een beschaving kunnen opbouwen . Het midden Oosten is daar niet in geslaagd mede dank zij hun achterlijke godsdienst en hun laag IQ . Zij hebben de wereld niets gegeven , noch wetenschappelijk, noch technisch , geen enkele Nobelprijs . Ze zijn afhankelijk van ons en nu komen ze naar de “beschaving” met een grote smoel en met hun achterlijke Koran om te vertellen hoe het moet . Ik zou Afrika nog vergeten , die zouden ook graag beschaafd worden maar weten niet goed hoe ze dat moeten aanpakken .

Reacties zijn gesloten.