De media kunnen het geweld niet langer verzwijgen

wakker wordenEen woordvoerder van de politievakbond is duidelijk: “Er brouwt iets…” (Of: er is onweer op komst)

Hij heeft het over gebrek aan respect, over vrouwenhaat, geïmporteerde wapens, vechtpartijen, scheiding der nationaliteiten, resp. geloofsgroepen, importbepalingen.  De politie is aan het einde van hun krachten.  En wil het leger tijdelijk inzetten.

10 gedachten over “De media kunnen het geweld niet langer verzwijgen

 1. Het leger inzetten , waarom ? Als een asiel- of Merkel zoeker zich niet kan houden aan de reglementen en een grote smoel opzet , ondanks herhaalde waarschuwingen dan hangt er iets onverbiddelijks boven het hoofd . Dan krijgt hij zoals in het land b …..een papiertje waarop klaar ende duidelijk , staat geschreven ende gedrukt dat hij ” onmiddellijk” het land moet verlaten , zonder pardon. Het doet de vreemde snoodaard , bibberen ende beven en beloofd op zijn “naakte ” knieen zijn gedrag te beteren en in alles volgzaam te zijn , zoals een grote volwassen gehoorzame jongen …Voila , ik heb gezegd…. gewoon een kwestie van aanpakken en laten zien wie de baas is

 2. Het is mijn vaste overtuiging dat mensen die door oorlogsomstandigheden vluchten , WEL dankbaar zullen zijn voor eten , onderdak en bijstand allerhanden . Zij zullen geen “eisen” stellen voor de aangeboden bescherming !
  De rest dat zijn “flauwe kulletjes” , parasieten , tafelschuimers , avonturiers , krapuul . Het zijn “zij” die eisen stellen en de boel op stelten zetten . Jullie begrijpen dat , ik begrijp dat , want wij zijn van het rechtse soort . De groooten der aarde hun beoordelingsgave is niet zo groot en hypocriet . Ik heb de neiging te geloven wat Lovenaar ons allemaal vertelt dat heel dat circus een politieke achtergrond heeft waar wij geen benul van hebben

 3. Wat zijn die duitsers toch watjes geworden, hoe is het mogelijk! Van agressievelingen tot naïevelingen, het kan daar allemaal. Als ze maar in IETS kunnen overdrijven.

  • Frans, straks krijgt dat naziwijf nog de vredesprijs want het kan echt niet meer zotter, intussen heeft ze samen met die EU misdaadorganisatie al heel Europa verpest met die barbaarse zwijnerij en nu moet ook onze beschaving, cultuur, identiteit en nationaliteit er ook nog aan geloven.

 4. Vandaag in de Volkskrant.

  De werkelijkheid achter de Willkommenskultur
  De chaos in de opvang van vluchtelingen dreigt in Duitsland oncontroleerbare vormen aan te nemen.
  Duitsland dreigt af te stevenen op een ramp. Steeds harder stuit de veelgeprezen ‘Willkommenskultur’ op haar grenzen. Nu de applaudisserende en zingende burgers, die op de treinstations tienduizenden asielzoekers ontvingen, naar hun huizen zijn teruggekeerd, treedt de werkelijkheid in. Die is bijzonder verontrustend.

  Wij bezochten deze week in Berlijn de eerste registratielocatie van vluchtelingen/migranten. Dagelijks komen honderden nieuwe asielzoekers binnen bij het Landesamt für Gesundheit und Soziales (Lageso) in de wijk Moabit. Wat je er aantreft is pure chaos. Lesbos in de Duitse hoofdstad.
  Bron en verder lezen: http://www.volkskrant.nl/opinie/de-werkelijkheid-achter-de-willkommenskultur~a4155036/

  • En wat lees ik in de commentaren geschreven door iemand die zich patriotje noemt en model staat voor alles wat indruist tegen het gezond verstand – zaterdag 3 oktober 20:40

   Het bekende PVV toontje klinkt hier weer. Duitsland mag trots zijn dat ze Angela Merkel als kanselier hebben. Die tijdelijke problemen zullen de Duitsers echt wel oplossen, het DDR faillisement hebben ze ook opgelost. Kritische journalisten hebben genoeg te doen in Nederland zelf. De erkenning van de Nederlandse oorlogsmisdaden in Indonesië na 1945 bijvoorbeeld of de extreme haatcultuur die de PVV hier aan het organiseren is. U weet wel, die PVV die zegt zo voor de burgers op te komen maar er bij de gemeenteraadsverkiezingen niet thuis gaf.
   .””””””””” Je houdt het soms niet voor mogelijk wat mensen heden
   ten dage nog durven schrijven. In mijn ogen zijn het kandidaat bekeerlingen !

   “””””

   • Maar de andere commentaren zijn wel rechts, en dat in een linkse krant in een links land…en dat is al jaren zo.

   • Nog een goede uit de reacties:
    ‘Vrouwen moet je geen leidinggevende functie geven, omdat ze te vaak vanuit hun humeuren reageren en haar emotie in plaats van het koel rekende verstand’
    Ik ben dus niet alleen…

    • Laat dit u een troost wezen, Frans, u is inderdaad niet alleen want er zijn ook nog miljoenen moslims die de sharia zeer letterlijk toepassen…

     • En die hun vrouwen zijn daar zo tevreden mee dat ze er nog niet aan denken om met een vrouwenvererende westerling te trouwen.

Reacties zijn gesloten.