De kracht van het bochtenwerk

Afbeeldingsresultaat voor bochtenBij het lezen van Bart De Wevers opiniestuk vroegen we ons af of  1 april al in januari valt dit jaar.   Stellen dat de N-VA en Merkel op dezelfde lijn zitten is geen onwaarheid.  We vroegen ons alleen af of zijn vroegere ‘gratuite’ uitspraken over haar welkompolitiek dan alleen maar voor de vitrine waren: “Wat Angela Merkel geopolitiek heeft aangericht, had vermeden kunnen worden als ze een échte leider zou zijn.” 

Helemaal eens met de analyse van Tom Van Grieken: Eredoctoraat voor Angela Merkel: N-VA wint kampioenschap bochtenwerk

Bart Maddens blijkt ook ‘bevangen’ te zijn door haar Loreleigezang.

Wat moet er nog gebeuren eer het klootjesvolk wakker wordt, volksverraders – “Volksverräter” is het Unwort van het jaar 2016 – afgezet, voor de rechtbank gesleept en veroordeeld worden?

Enkele voorbeelden:

Bocht 1, bocht 2, bocht 3,… bocht 23…, bocht…

Het bochtenwerk van de N-BA

En het begin van de redding van het land b:

De kracht van het bochtenwerk

In de EU heeft de N-VA steeds braafjes meegestemd, de import uit de zandbaklanden, goedgekeurd:

N-VA: linkse partij in Europees parlement

Enz. enz.

6 gedachten over “De kracht van het bochtenwerk

 1. In zijn artikel schrijft Maddens ‘in verscheidenheid toch eenheid vinden’

  Eenheid vinden tussen water en vuur? Ik heb daar, door waarneming, nooit een eenheid in zien verwezenlijkt worden. Ofwel doofde het vuur door het contact met het water, ofwel was het vuur zo hevig dat water niets meer kon uitrichten. Een van beiden delfde steeds het onderspit. Of hoe de natuur je leert dat bepaalde zaken nooit verbonden kunnen worden.

 2. In 2017 moet elke Vlaming/Nederlander, die naam waardig verder ijveren opdat de N-BA ontslag uit de regering zal nemen en de juiste draad weer oppakken. Omdat dat niet zal gebeuren – volksverrader zijn is zo fijn – dienen we elk groot of klein lid van dee N-BA oproepen deze mesthoop te verlaten.

  Met zulke Vlamingen hebben we in het jaar 3.500 nog geen autonomie! Wij moeten tonen dat we evenveel moed hebben als destijds Clem De Ridder en Lieven Van Gerven, in de strijd tegen het Egmontpakt.

 3. Zoek de verschillen !
  77 jaar geleden klommen de Nazi’s stevig in het zadel….met al de gevolgen
  Europa werd onder hun voeten gelopen . Ze drongen hun ideologie op en vermoordden hun tegenstanders en Joden , gewoon omdat ze Joden waren !
  Nu 77 jaar later helpt Mutti Merkel de invasie van de Islam samen met de Gutmenschen . Die vrome Allah-neukers hebben ongeveer hetzelfde doel , waar ze trouwens volop mee bezig zijn . Hun wetten opdringen en geweld gebruiken als hulpmiddeltje , No Go zone’s creëeren waar de politie nauwelijks durft te komen .
  Niettemin krijgt “das-wijf ” eredoctoraten van onze universiteiten onder luid applaus
  ondanks het bloed dat aan haar handen kleeft ! BDW vind “das wijf” een bekwame politieker een voorbeeld ook voor het NVA bochtenwerk . Met te vermageren verdween niet alleen zijn vetgehalte maar ook zijn verstand

  • Ja Rene, de door u opgesomde ‘heldendaden’ deden mij ook denken aan de tijd van keizer Napoleone di Buonaparte, beter bekend onder zijn Franse naam Napoleon Bonaparte.
   Ook hij liep ons continent onder de voet, hij ook wou de Russische beer temmen en de Britten een lesje leren zoals de door u geciteerde Nazi’s.
   Misschien was Napoleon ook wel ‘n Nazi ?
   Alleen, over zijn ‘heldendaden’ wordt er door de media (en door u) nooit met een woord gesproken. De TV zendt niet, om de zoveel maanden, een ‘historische’ reeks uit met titels zoals
   “Napoleon en zijn hond Loup”, “De strafkampen van Frans-Guyana en meer bepaald het kamp van Cayenne”, “Het liefdesleven van Bonaparte” en “Het lievelingsgerecht van Napoleon” … 🙂

   • @ Ropie,

    in tegenstelling tot Dachau, waarvan de herinnering levendig wordt gehouden, verdween het vreselijk Camp de Cayenne uit het collectief geheugen.

    Zo wordt het Camp de Cayenne ons voorgesteld:
    Logement: bien que construits entre 1964 et 1988 les logements concédés offrent un cadre de vie agréable.
    Adaptés au climat equatorial, ils présentent des éléments d’ équipement permettant ventilation des locaux et confort, jalousies au lieu de fenêtres, moustiquares etc.

 4. Eredoctoraat: staal zonder waarde

  Eredoctoraat madame “Wir Schaffen Das”

  Heeft u ze zien glunderen ! Hun tongen werden nog bruiner ! ze waren er allemaal . Van de Lowee Tobbackskes tot de Gwendolinnekes tot de Yveskes tot de Geertjes tot de ….

  Wil je dus meer van “Wir Schaffen Das” … kies dan voor hen.

  Wat zijn titels, eretitels of eredoctoraten nog waard, rekening houdend met wie ze krijgen.

  Mevrouw Anneke De Paepe en de heer Rikske Torfs devalueren hun prijzen naar een ongekend dieptepunt.

  Ze degraderen titels, eretitels, doctoraten, en eredoctoraten en nog meer van die zever tot stalen zonder waarde.

  Eerbied en respect komen niet met de titel, men moet ze verdienen !

  Eddy

  08:08 | Tags: eretitels | Permalink | Commentaren (0) | Facebook

  1

Reacties zijn gesloten.