Bocht 1, bocht 2, bocht 3,… bocht 23…, bocht…

NVA nieuw logo N-BA

Nieuw-belgische Alliantie

Kunt u ze nog tellen de bochten van de N-VA? 

Zijn het dan toch geen republikeinen?  Theo Francken ging op 16 december bij de Coburgers op de koffie en de minister van defensie keurde zelf de privéreis van Flup, Matil en de koninklijke kroost goed.  Blijkt dat hij het ‘vergeten’ was!  Hoe kan in godsnaam iemand minister worden die aan Alzheimer lijdt?

De kritiek van de N-VA op de privéreis van koning Filip op kosten van het leger komt als een boemerang terug in het gezicht van minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA).

Ondanks alle ontkenningen van de voorbije dagen keurde minister Vandeput zelf het omstreden gebruik van een Falcon-jet van het leger goed voor de privéreis van koning Filip en zijn familie, die overigens niet naar Indonesië maar wel naar India zijn vertrokken voor de kerstvakantie.
Lees verder…

FVE

5 gedachten over “Bocht 1, bocht 2, bocht 3,… bocht 23…, bocht…

 1. De NVA zou dringend een cursus in de slipschool moeten volgen want ze beginnen regelmatig uit den bocht te vliegen . Zielige partij die NVA
  N ooit V laanderen A nders

 2. In de pers kan de nv-a zich niet vlaams en rechts genoeg gedragen.
  Eens ze moeten stemmen of goedkeuren kan het niet salonfähig genoeg zijn.
  Ze bedriegen hun kiezers omdat deze te lui of te dom zijn en hun stoere uitspraken in de pers voor waar aannemen. De werkelijkheid is een heel ander verhaal…

  • Jammer genoeg bereiken deze inconsequente beslissingen niet de verzuilde regimemedia, die het te druk heeft met naar de eigen navel te staren

 3. Stel dat die simpele de vliegkosten ‘zelf’ had betaald dan nog hadden wij ze betaald, die creatuur ‘krijgt’ jaarlijks 15.000.000 euro om wat mee te doen?
  Stop die waanzin en bespaar 50.000.000 euro op jaarbasis want wij hebben die wansmakelijke decadente folklore echt niet nodig, het heeft geen enkele toegevoegde waarde voor ons.

 4. Vandaag in Diksmuide langs de IJzertoren gereden. De Vlaamse Leeuw was niet meer aanwezig. Juist op deze dag moesten onze linkse activisten de leeuw verwijderen. Dank U linkse NVA-ers.

Reacties zijn gesloten.