De IJzerwake in de media, idem dito als in 2015

De kwaliteitsmedia plaatsen krek hetzelfde ‘verslag’:

De Standaard: ‘Vlaanderen heeft Vlaamse beweging 2.0 nodig’

HLN: IJzerwake: “Vlaanderen heeft nood aan een Vlaamse beweging 2.0”

Het Nieuwsblad: IJzerwake: “Vlaanderen heeft nood aan een Vlaamse beweging 2.0” 

De Tijd: IJzerwake: ‘Vlaanderen heeft nood aan Vlaamse Beweging 2.0’

De nullenzender: ‘Vlaanderen heeft nood aan Vlaamse Beweging 2.0’

De kleuterzender gaf voorkeur aan de festivalonweders

Knack heeft een eigen versie: Ruim 3.500 flaminganten wonen IJzerwake bij 

IJzerwake in de media

Foto’s bij IJzerwake facebook

 

4 gedachten over “De IJzerwake in de media, idem dito als in 2015

 1. Geachte redactie,
  Wie denkt (hoopt) dat men in de politiek correcte media aandacht zou besteden van enig gehalte/niveau aan de IJzerwake zal nu, net zoals in de toekomst bedrogen uitkomen.

 2. We moeten in de verzets-Vlaamse Beweging objectief zijn en bekennen dat er op de IJzerwake verleden zondag veel te weinig volk was. Alhoewel de sfeer er dan toch wel goed was!

  Zoals in het ergste Noord-Korea heersen hier “stalinistische” toestanden. Nergens wordt op voorhand ook maar een spatje reclame voor de Ijzerwake toegestaan.

  Wat het gezond-gebleven deel van de Vlaamse Beweging moet doen is zich gezamenlijk over de situatie beraden. Naar analogie met de Rode-Duivels-gekte, die ook niet uit de lucht kwam vallen, moeten we een antwoord op deze situatie bedenken; anders kunnen we er beter mee stoppen!

  Maanrock 110.000 deelnemers, Cultuurmarkt Antwerpen 100.000 deelnemers, aan zee honderd-duizenden. Stemmers voor een Vlaams-nationale agenda bij de vorige verkiezingen : 40 procent van de Vlamingen. Waar zitten dan al die zogenaamde Vlamingen, die om hun toekomst en die van hun nageslacht geven??

  Om te eindigen herhaal ik nogmaals het gezegde : “Men moet de waarheid niet verwarren met de mening van de meerderheid”. En tevens : “Het aantal idioten is eindeloos”.

  Jos Wouters – BOOM

  • U verwoordt wat ik al jaren denk. En om het op z’n Engels te zeggen Make it new.
   Ik denk daarbij aan de voorstelling die Gerolf Annemans kon realiseren voor de Zuid-Afrikaanse film over de plaatsmoorden en dit met de financiële inbreng van de Europese Gemeenschap. Het is toch niet ondenkbaar dat hij een filmmaker vindt die heden en verleden van dit Vlaanderen pakkend verfilmt. Misschien kan die Zuid-Afrikaan dat wel. En vermits zijn fractie kon aankloppen voor die geldelijke steun, moet het toch niet onmogelijk zijn hetzelfde voor Vlaanderen te verwezenlijken.
   Het zou een aanloop kunnen zijn voor meer volk en jeugd op de Ijzerwake, vooraleer die wake met 1000 deelnemers ten dode opgeschreven is.

Reacties zijn gesloten.